[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: raoulfiru
Forum Index » Profile for raoulfiru » Messages posted by raoulfiru
Am inteles...deci o sa iau ce trebuie sa am "bazinul sanatos"
Multumesc tuturor pentru sfaturi...o sa mai revin cand ma mai lovesc de cate un zid !!! E bine de stiut ca am unde!!
Nu de intaritoare ma stresez....apa ma ingrijoreaza
Sper din suflet sa nu ai dreptate ....

Acvariul vechi 170L...sticla de 5mm(am avut tupeu) fara intaritoare deloc, TINE SI AZI !!!
Legat de setup, intaritoarele transversale vor tine maxim cat dureaza o ciclare in mod normal....adica o sa se rupa?
Am inteles!!! Deci o sa astept asa...sau poate o sa bag pe sambata BACTERII....

DAR DACA O SA BAG SAMBATA MAI NISTE PESTI?!?!?!
Mi-a luat cineva....aqua safe TETRA....e bun? Sau nu ma mai "obosesc" sa il pun?
Schimb din apa zilnic.manaca foarte putin(ii tin la regim)..azi pun bacteriile la sticluta
Deci nu o sa faca fata AQUAEL FAN3?...260L am...pesti ciclide malawi
Au cateva...nu se vad ele,dar sunt!
Eu sunt ingrijorat de apa...mi se pare ca e putin "albicioasa"! E normal tinand cont ca are doar 5 zile,si am si 5 pesti?
3 saptamani(am vrut...era greu) dar am bagat 5 ciclide dupa 3 zile!
Am uitat.stau la SAT )...am o apa foarte calcaroasa(cineva spunea ca e perfecta pt ciclide)nu am clor in ea,e buna de baut,o iau de la robinet direct....am un filtru aquael fan3, si am citit ca la ciclide lumina nu e prea importanta(asa ca am 2 proiectoare led)

Nisip din DUNARE...e foarte fin!!!spalat,limpezit si fiert pana nu a mai iesit din el!
Pietre tot de prin zona...la fel spalate,fierte!
Salutare! Sunt incapator in lumea "subacvatica"...am mai avut un acvariu(a fost ok...nu am respectat mai nimic din acvaristica) am avut probleme si nu prea!
Acum a venit momentul sa am un acvariu mai mare(260L mai exact) si sa fiu mai serios! Am citit forumuri(cat am citit toata viata)...ce e prea mult strica(ca nu mai inteleg nimic)....am facut totul cum trebuie(din cele citite) si asteptam cu nerabdare sa pun pesti(3 saptamani lungi cat o viata de om)....am uitat sa mentionez ca sunt innebunit dupa ciclide malawi!

Asaaaa....marti dupa 3ZILE LUNGI DE CICLARE,am fost nevoit sa bag 5 ciclide(aveam de ales ori sa moara ori sa le adopt...) DA sunt in acvariu!

AM FACUT O FAPTA BUNA? sau....

Forum Index » Profile for raoulfiru » Messages posted by raoulfiru
Go to: