[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: luck
Forum Index » Profile for luck » Messages posted by luck
Dat fiind ca reincep un acvariu plantat, as vrea 3-4 echinodorusi maricei, orice model. Merci anticipat.
Salutare.As dori sa incep un acvariu cu scalari si m-ar interesa cateva exemplare din mai multe varietati in special voalati si de s-ar putea micutzi,ca sa-i cresc eu ,dar nici mari nu sant de lepadat.
Salutare,

Dat fiind ca joi trebuie sa eliberez casa vin cu o ultima oferta pentru acvariu separat:

- 3,8 mil acvariu + toate accesoriile (2 filtre, 1 incalzitor 300W, 3 tuburi Philips TLD830 la 120 cm). Mai jos aveti imaginile !

image
image
image

In caz ca nu se vad aveti link-urile aici (http://djbelea.go.ro/DSCN02611.jpg --- http://djbelea.go.ro/DSCN0278.jpg --- http://djbelea.go.ro/DSCN0279.jpg)

Numai bine !
Salutare....imi cer scuze ca nu v-am dat un raspuns, am fost plecat din Bucuresti,oferta este inca valabila insa nu mai mult de o saptamana,daca nu apare nimeni il mut la ai mei. l-as da si separa la 450 ron. Tel meu e 0722360360 Lucian
Mai multe detalii am dat intr-un anunt anterior in care mai includeam si 14discusi,discsii i-am dat si mi-a ramas acvariul,care se da la 500 ron cu tot cu stativ.Acvariul este gol si gata d plecare d
Datorita interesului urias pe care l-a starnit oferta mea m-am decis sa mai las 300ron din pretul initial,deci se da totul la 1000 ron. Maine am sa pun si niste poze. Pentru un eventual contact nr meu este 0722360360 Lucian
Datorita unor probleme de spatiu,cu durere in suflet trebuie sa renunt la acvariu cel mare din fericire insa mai am unu ceva mai mic Acvariu are dimensiunile 130/50/55 din geam de 10mm ,cu capac de sticla.Este lipit cu silicon negru si foarte bine ranforsat. Acvariu este perfect facut si poarta semnatura lui Dan din obor. Se vinde impreuna cu:comoda pe care sta ,un incalzitor Aquaelle 300w,doua filtre interne,un resun si un aquaelle,care impreuna filtreaza 1400litri/ora, o pompa de aer cu 2 iesiri,4neoane philips tld 830 la 120cm,si asta e doar inceputul in oferta mai intra:3perechi pigeon blood maturi cu dimensiuni intre 12cm femelele si 15cm masculii,4pigeon pui 6-8cm ,2solid blue maturi 12/13 cm si un blue snakeskin 15cm+ si 2scalari marmorati maturi. In total 13discusi si doi scalari. Toate aceste se vand la 1300 Ron,dar numai inpreuna.
Vand 3 x peageon blood si 2 x solid blue cu dimensiuni intre 13 si 15 cm la 100 RON per bucata.

image
image
image
image
image

Relatii pe PM sau la Telefon: 0722.360.360 (Lucian)
Am 3 generatii de pigeon: 10 bucati la 4-5cm-30 RON,20-25buc la 3cm-20Ron si vreo 70 buc f. mici 1,5cm disponibili intr-o luna Pestii sunt frumosi si sanatosi,nu sunt stacnati, sunt cu adevarat din generatii diferite,au putine pete negre si abea acuma incep sa se ingalbeneasca. Pt mai multe detalii contactati-ma pe PM sau tel 0722360360(Lucian)
Salutare.....Ce varsta au?[/code]
Faraoane mare surpriza mare! Discusii nu si-au mancat prima generatie de pui,ba chiar i-au ingrijit foarte bine si acum sunt pe punctul de a inota puii din a 2 generatie. Din partea parintilor nu prea mai am emotii ca-si vor manca puii ,mai frica-mi e ca primii pui o sa-i haleasca pa aia micii ,ca tare mult au crescut. Tu ce crezi?
Ma baieti ,lucrurile par sa se fi aranjat ,pata a disparut cu desavarsire Sper sa nu recidiveze.
Arata ca in prima poza ,dar acuma pare sa se mai fi diminuat,sper sa nu aiba aceeasi soarta cu ai tai Merci pt lamuriri.
Il am de mic si variatii de temp n-am avut.(constant 29-30 grade).
Salutare baiet....,azi dimineata cand ma uit in acvariu,vad ca unuia dintre discusii,la care tin ffffoarte mult,i-a aparut o pata inchisa pe jumatate de cap si piept,doar pe o parte E un mascul blue snackeskin de 2 ani,foarte mare 18cm,cu care n-am avut nici o problema pana acuma. Sta in acvariu cu alti 7 discusi maturi ,care n-au nici un semn particular pe corp si nici in comportament.N-am putut sa -mi dau seama daca are afectat apetitul ,azi dimineata parea sa manance normal. Astept cu nerabdare sugestiile voastre.
Baietzi,mare belea! Acum 3 zile am pus 2 perechi de discusi in 2acvarii distincte pt o evetuala reproducere.....pana aici toate bune si frumoase,duar ca in ciuda conditiilior absolut identice din cele 2 acvarii o pereche e ok ,iar cealalta e in agonie. Despre pesti pot sa spun ca erau Ok,crescuti de mine de mici nu au fost bolnavi niciodata si mancau ca spartii. Acvariile le-am cumparat din obor cat si si doi bureti pt pompa (diferiti),2 incalzitoare si 2termometre.Ajuns acasa dezinfectez acvariile ,spal buretii,le umplu cu apa din acvariu mare (in care traiau),bag 2 echinodorusi identici in 2 ghivece identice si evident cu acelasi pietris. La scurt timp bag pestii,care dupa cateva ore par sa se acomodeze cu noul habitat,pana ieri cand ajuns acasa,raman stupefiat la ce vad ,una din perechi inota in deriva,mai mult pe-o parte,intr-o apa tulbure in timp ce in celalalt acvariu ,apa cristal iar pestii cu chief de depus....m-am apucat repede ,le-am schimbat toata apa le-am scos buretele si planta si asteptam sav vad o ameliorare in dimineata asta . Nu a fost sa fie asa ,pestii sunt exact in aceeasi stare ,ba mai mult par sa aiba o mazga albicioasa pe tot corpul,intr-o apa la fel de tulbure.Eu pun totul pe seama buretelui,care era singurul accesoriu diferit de celalalt acvariu.....de ce atunci in timpul noptii nemaifiind buretele apa s-a tulburat din nou?
Repet simtomele :Stau chirciti nu fac uz de aripioarele dorsale,masculul sta mai mult la orizontala si din cand in cand are tresariri (spasme)si colac peste pupaza le -a aparut si mazga pe corp.
Sper ca nu v-am plictisit cu tuate amanuntele si astept cu interes o parere sau un sfat .
Ce varsta au scalarii ? Sunt negrii taciune?Daca da,iti dau eu 2 neoni.
Ar avea careva de dat: un mascul scalar negru,o femela scalar clasic si un mascul marmorat(maturi),cat si o perechie de koi? Daca da, pot oferii alti pesti sau banii(2 pangasius 25cm,3nigro fasciatumi foarte mari).

Forum Index » Profile for luck » Messages posted by luck
Go to: