[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gentiana
Forum Index » Profile for Gentiana » Messages posted by Gentiana
Era sa uit ceva important. Pare ca incepe sa i se topeasca coada.
Multumesc pentru raspuns. Nu le-am dat niciodata hrana vie,doar TetraMin flakes si Pleco tablets. Nu am observat vreun vierme. Din disperare,pana sa raspundeti am aratat poza celor din pet shop. Habar nu aveau cred si nici nu au recomandat nimic. De capul meu am cerut un dezinfectant,am luat verde de malachit si acum este a 2a zi cand l-am scos din acvariu si l-am tinut 30 min intr-un bol de 3lt cu apa din acvariu si solutie. Oare sa ii fac oricum tratamentul ptr vierme? Si daca da, rezista in bolul pe care il am? Multumesc frumos. Cat despre profil completat, sunt anti talent. Mi-a luat vreo ora sa ma prind cum pot sa scriu un mesaj )
Buna seara. Poate este cineva disponibil sa ma ajute in aceasta seara. Scalarul din poza are o excrescenta in zona orificiului. Are aspectul unei zmeure, este rosie cu ceva puncte albe. A aparut de aprox 7 zile si creste de la o zi la alta. De vreo 3 -4 zile nu mai mananca si este mai lent. Restul pestilor arata normal si mananca, inclusiv celalat scalar. Va multumesc frumos.

Forum Index » Profile for Gentiana » Messages posted by Gentiana
Go to: