| Message |
|
|
|
Într-adev?r trebuie lucrat putin mai mult. Ma gandeam sa pun lemn red moor, sau radacina ceva. Voiam sa mai pun plante, dar fiind incepatoare imi e frica sa iau prea mult si mai rau sa fac. Sper sa fie bine oricum, pe langa cel de 125 de litri mai am 2 pentru carantina: unul de 25 si altul de 30, pentru pestii bolnavi sau in caz ca mai aduc un peste nou cand acvariul va fi populat. Ca solu?ii pentru apa aveti recomand?ri? Eu am cump?rat tetra aquasafe si tetra plantamin pentru viitor cand voi planta. Nu vreau sa ma gr?besc mult, prefer sa stau cu el si cateva luni si sa iasa bine decat sa fac totul repede si sa nu iasa nimic.
|
 |
|
|
|
Ca plante am 2 anubias, temperatura apei de 25 de grade, filtru eheim experience 350, lunima 2 neoane osram 865. In legatura cu pe?tii, mi-ar pl?cea tetra, killi, sanitar. Întreb pe forum pentru ca la petshop-uri am primit informa?ii gre?ite in privinta pe?tilor pleco de exemplu, spunându-mi ca raman la 4-5 cm ca cei de la vânzare.
|
 |
|
|
|
Ii poti eutanasia cu ulei de cuisoare. Mai intai pui putin in apa din recipientul in care urmeaza sa omori pestele, pui pestele si din cateva in cateva minute mai adaugi picaturi pentru a nu fi un soc pentru el. Trebuie amestecata bine la inceput fiecare picatura ca sa se dizolve in apa. Asta e considerata cea mai buna metoda intrucat pestele nu sufera.
|
 |
|
|
|
Poti incerca pe nevertebrate.ro
|
 |
|
|
|
Tocmai am terminat de ciclat un acvariu de 125 de litri si as vrea sa stiu cu ce pesti poate fi populat. L-am ciclat 4 saptamani, am pus 2 plante si 2 java moss balls. Ca substrat am substratul special pentru plante acoperit de pietris de 2-3 mm. Parametrii apei:
NO2: 0
Fe: 0,5
gH: 6
kH: 5
CO2: 0ppm.
|
 |
|
|