[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Foarte foarte interesanta ideea ta, dar ca si intrebare, respectivle filtre, defapt banuiesc ca sunt niste folii, in mom in care le indoi sa zicem sa dai forma neonului nu se schimba absolut nimic din datele problemei? sau efectiv pui pe toata suprafata capacului/bazinului ? Daca vrei o combinatie de neoane?
salut vio bine ai venit printre noi, la fel cum zice si dogi, vrem poze
Nenea alex, frumos si corect ar fi sa treci si tu pe la rubrica despre noi sa ne spui 1-2 cuvinte despre tine, eventual sa ne spui ca ai spirit de intreprinzator. Am vazut ca toate posturile tale sunt la rubrica vanzare (exceptie 2 ) . Nush daca ai observat sau nu, dar noi nu suntem forum de BIZZ.
ceva echinodorusi, higrophila polisperma, limnophila sosterifolia, egeria densa, ceva cabomba cred ca ar rezista, alte variante de anubiasi, arunca un ochi la reef ca tot esti aproape, si te vor ajuta baietii de acolo, sau pe la colegii de pe forum care mai au plante nepretentioase.
1st of all salut George si bine ai venit printre noi

riht3r wrote:.........estul de interesanti atata timp cat se inmultesc prin pui vii, ma intreb de ce oare nu sunt catalogati ca mamifere ) ci simplu vivipari.. .........

2nd ...Mama ei de biologie....
Mamiferele sunt o clasa de animale vertebrate, care nasc pui vii si îi hranesc cu lapte. Mamiferele sunt cele mai dezvoltate si adaptabile vertebrate, fiind animale homeoterme, care traiesc în toate mediile de viata. Exista peste 5 800 specii de mamifere.
Corpul lor este acoperit cu par, blana, tepi sau placi, dau nastere la pui vii ii îi hranesc cu laptele produs de mamele, sunt animale homeoterme, avânt o temperatura medie a corpului de 36-38 de grade Celsius, au glande mamare sub piele, inima este cvadricamerala, cu doua atrii si doua ventricule, dentitia este alcatuita din dinti specializati (canini, molari, s. a.) si prezinta 3 osisoare ale urechii medii: ciocanas, nicovala si scarita..
Sursa

riht3r wrote:Asadar asta e acvariul meu..un Aquatlantis cu Biobox de 60L cu neon 15W, 2 boschetzi si 1 decor artificial, din lipsa de idei, la care o sa renuntz in urmatoarea perioada si 1 Anubias nana de care sunt mandru pentru ca mi-a inflorit 1 data Ca substrat pietris cu granulatie medie. Oh si mai am 3 melci Pomaceea pe care incerc sa ii imbarlig poate imi fac puiutzi deoarece imi sunt f dragi molustele astea
Vreau sa ma axez doar pe guppi, la jumatatea lui martie am luat 1 pereche de guppi din hipermarket, un mascul superb si cu o gagika usor bortzoasa care pe 2 aprilie asta sa ma conving ca nu ma pacaleste mi-a facut vro 30 de puiutzi, ce e mai trist e ca dupa ce mi-a facut puii masculul a disparut misterios l-am cautat in filtre, pe substrat, pe langa acvariu ...nici urma de mascul, probabil criza si greutatie vietii l-au facut sa se tireze si sa-si ia lumea in cap vazandu-se cu atati mostenitori

3rd, din nou bine ai venit printre noi, sper sa nu iei remarca mea ca pe o rautate, iti demonstram doar de ce nu se pot numi mamifere Cat despre acvariu arata bine,, ingrijit si mai bine ar arata cu plante naturale, nepretentioasa, incearca sa renunti cat poti la cele de plastic, iar pt puii de guppy poti sa iei ceva plante de suprafata, vor fi incantati sa stea printre ele
si ca sa iti raspund on-topic, cu un incalzitor puternic, da vei putea sa tii apa la o temperatura decenta, la fel cum poti sa tii temperatura in apartamentul tau cu un aer conditionat
daca se aproba si la noi o sa ii oblige pe biciclisti sa bea substante sa se faca de culoarea asta....sau pe soferi cand sunt in pana....look on the bright side...renuntam la vestele din masini
incearca sa faci si un pret pe obiect, as fi interesat de lampa si de filtru
isi fac singuri treaba, daca ai pesti de talie medie in schimb posibil sa ramai fara pui, sunt o delicatesa
colegul MihaiC ne-a parasit, HumanFace, ti-am facut eu curat in topic

Amano am avut eu cu red cherry si au stat fara probleme impreuna. Nu stiu cu razbora, teoretic ar trebui sa fie ok
si ca sa va oftic, iata ce ati pierdut daca nu ati comandat erio de la Val, 2 buc cu diametru de peste 15cm, URIASI ...mai mari decat ce am avut eu pana acum, am ramas uimit de dimensiune plus inca unu de cca 10cm diametru. Niste exemplare deosebite. Si pe langa ofticat postul e sa va dati seama ca omu e de incredere si nu are spirit si intentii de "bijnitza" . Recomand
MihaiC, sau mai bine zis adi , daca berlinul s-a mutat in dej/cluj atunci ai tot respectu meu. Hai sa terminam cu prostiile. Inchid si aici pana la proba contrarie
30 ron /buc accept schimburi cu hc cuba sanatos fara alge
subscriu la ce a zis alber, super "cartea de vizita", bine ai venit printre noi
closed
ai incercat si varianta de a face mai multe zile tratament cu eritromicina? ai distribuit`o pe toata suprafata bazinului uniform? la mine a mers si a disparut inclusiv din substrat.
pai atunci vezi cum da asta roade, si in cel mai rau caz le dai o pauza de 3 zile apoi incerci eritromicina nu pot sa iti urez decat succes si sa iti zic ce zice semnatura ta sa auzim de bine!
ia arunca un ochi aici. Eu personal m-am ferit de solutii de tratament de brand in acvariile comunitare pt deciclare.
stii f bine ca eu am dat reset la bazin,iar ada sta in saci de gunoi(na ironie) pe balcon. La mine dupa aprox 6 luni, cand l`am scos in proportie de 80& sa spun a ramas granule .....DAR aia 20% s-au facut praf, de aici tragi tu concluzia ce se va intampla cand(daca) il voi pune inapoi in bazin . Ideea e ca am mai incercat nebunii cand am dat reset la setupul cu ada, si la fel a fost tulbure...RAU, dar dupa cateva zile s0a limpezit. Tine si tu perlonu ala mai mult timp, sau eventual scoate-l de tot pana se aseaza el cum trebuie. Normal tot prafu ala se aseaza la un mom dat, la mine s-a asezat
o bucata disponibila , noua, in cutie , 90 ron ridicare personala, 100ron cu transport inclus poze reale cu cel nou si cu acelasi model cum arata in acvariu:
image image image

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: