[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Joky10
Forum Index » Profile for Joky10 » Messages posted by Joky10
Eu mam cam grabit rau sa fac un nimic dar imi voi remedia greseala
Multumesc mult!!
Orim cum acesti pesti ii voi da unui prieten toti pentru ca eu vreau sa golesc tot sa incep de la inceput sa plantez plante si sa pun doar discusi sau scalari si cativa sanitari..intrebarea mea este acest acvariu este bun pentru a face asta (sa pun in el discusi sau scalari cu sanitari si sa plantez vegetatia cum trebuie)?sau e mic?
)) tare asta
Nu stiu care din acesti pesti imi mananca neoni!!
Sper ca am reusit!
Multumesc!acvariul meu este de 120 lt are filtrul in interior cu burete am avut la inceput 15 neoni 2 telescopi aceia negri cu ochi iesiti inafara si un sanitar acum 2 zile soacra mea a cumparat pentru fiul meu 4 pestisori cred ca sunt sigur carasi portocali sunt diferiti 2 arata aproape la fel cu telescopi dar nu au ochi in afara in rest coada corporatura este identica si 2 care sunt carasi normali rosi de 2 seri gasesc lispa cate 2 lipsa adica pana acum sunt 4 maine vor fi 6 ...oare care or fi kileri??
am incercat sa incarc pozele dar nu am reusit pentru ca sunt prea mari...chiar vreau ca dumneavoastra sa vedeti si sa ma ajutati!nu sttiu ce se intapla de 2 seri in fiecar dimineata gasesc cate 2 neoni minus chiar nun stiu care ar putea sa i manance nu stiu ce sa fac! va pot ttrimite pozele pe facebook ?
Ok multumesc mult completez inregistrarea si revin!
Salutari tuturor ma numesc cornel!de mic imi tot doream un acvariu dar nu am avut posibilitatea sa imi cumpar unu..acum o luna am fost intrun shop pet si am achizitionat un acvariu milo 100 luxline black..am facut tot ce mi-a zis domnul de acolo dar este foarte urat..am vazut aici la voi niste acvari exceptionale foarte frumoase si asi vrea sa stiu daca ar fi cineva disponibil sa ma ajute si pe mine pre reamenajarea acvarului..asi dori sa il fac naturat cu plante si etc.nu stiu cum sa pun fotografie cu acvariul

Forum Index » Profile for Joky10 » Messages posted by Joky10
Go to: