[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stefanutD
Forum Index » Profile for stefanutD » Messages posted by stefanutD
stefanutD wrote:Salutare,

Zilele urmatoare am sa merg sa imi cumpar acvariul + toate cele, puteti va rog sa imi recomandati de unde as putea cimpara niste pietre mai acceptabile ca si pret? am incercat pe la div erse petshop-uri insa cel mai mari depasesc 50 ron.

Salut,

- sa inteleg ca renunti la contul stefanut04, da? Din ce oras esti?

- da, pe adresa de amil folsita pt acol cont nu am primit mailul de confirmare, din cauza unei probleme cu serverul de mail. Sunt din Bucuresti

- pentru bazinele "cu africani" se potrivesc pietrele de rau... bolovanii aia "rotunjiti" de pe marginea apei.

- eu ma gandeam sa fac o combinatie de pietre, o sa ma gandesc daca i-au pietrele colegul scorpionul sau daca ma orientez dupa alte pietre.
Salutare,

Zilele urmatoare am sa merg sa imi cumpar acvariul + toate cele, puteti va rog sa imi recomandati de unde as putea cimpara niste pietre mai acceptabile ca si pret? am incercat pe la div erse petshop-uri insa cel mai mari depasesc 50 ron.

Forum Index » Profile for stefanutD » Messages posted by stefanutD
Go to: