[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kannaaa
Forum Index » Profile for kannaaa » Messages posted by kannaaa
Am schimbat pe alocuri, pe drum spre un final ca aranjament. Lasam plantele sa se mai cunoasca si ele, de acomodare.
Update.
Un mic locatar.
Foarte fain !
Vedere din fata.
Am plecat la pascut ....
Nu.
Vezi ca ti-am dat mesaj pe watsup.
Multumesc, insa mai am de munca la el, de stricat, de invatat, de injurat, de luat de la capat, de asteptat...
Dane, hai lasa vrajeala cu traficul, hai acasa ca se duce vara si nu am baut berea aia ! ( pe care a promis hadul ca o da )

Dupa mai multe lupte cu diverse, inca pe baricada.
Un mic update.
Sper ca sunt pe drumul cel bun.
dap ... corect !

Nenea Batman scuze de poluare cu boobs.

Nu ma pricep .. deloc sa pun astfel de chestiii....

Edit:

[flash]https://media.giphy.com/media/xb03XTlizaMbS/giphy.gif
Eu as lua-o pe a lu' nenea Hadu ..
Asa arata prosopul ?
Multam de info, insa pe feisbuc nu l-am gasit, ma rog sunt antitalent la feisbuc si la whatsup (aici Dan alias Hadul poate sa confirme).

Vad eu saptamana viitoare ...pana atunci mai fac socuri ... poate .... poate ....

Pana atunci pentru cine sarbatoreste Pastele pe rit vechi, le doresc un Paste fericit :
Perfect adevarat ! Mos Batran, am uitat de skimmer. Este un lily pipe cu surface skimmer. Se gaseste pe net, insa eu nu am gasit in Romania. Il recomand cu incredere pentru eliminarea biofilmului. Atentie pentru cei cu co2 pe priza programabila se pierde destul de mult co2 din apa folosindu-l. Ca si conectare la filtrul extern trebuie sa fi atent la grosimea furtunului. Al meu este pentru furtun de filtru cu diamentrul de 13mm. Insa exista si pe alte dimensiuni, totul e sa il comanzi pe cel potrivit din prima.
Sau niste macropodus opercularis ... tot pentru ... cura ...

Daca nu ma duc in HB poate gasesc
Are cineva de imprumut un colisa red ?
Il primesc in gazda pentru cateva zile pentru a face o cura de slabire cu hydre. Se pare ca au reaparut.
Dupa schimb:

Forum Index » Profile for kannaaa » Messages posted by kannaaa
Go to: