[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kryk33t
Forum Index » Profile for kryk33t » Messages posted by kryk33t
In urma testelor facute am obtinut urmatoarele valori :
ph-7.6
NO3-10 mg/l
NO2-0.05 mg/l
NH4-0 mg/l
Testele sunt din gama JBL. O parere?
Ma bucur ca si un copil mic de acesti puiuti deasta incerc sa le ofer cele mai bune conditii. Entuziasm maxim
Am tot citit ceva de galbenus de ou... Cum se administreaza si in ce cantitati?
Salutare. Tin sa va anunt ca doua femele de guppy miau facut puisori. Ce hrana pot sa le dau in afara de artemia?
Maine dimineata merg pe acolo
Azi m-am hotarat sa ma despart de o parte din pestisori si o sa raman doar cu 9 guppy si doi cory(pana imi iau filtru extern)in 100 l apa cred ca e de ajuns. voi ce parere aveti!?
La toate petshop-urile unde am intrebat de artemia au zis ca nu au.(Ocean sti unde pot gasi ?)
Asi dori sa stiu si eu daca fitonia (white si red) se pot creste in acvariu si daca fac vreun rau apei pentru ca am cumparat doua de la petshop( nu stiam nici o informatie in momentu ala iar ca si aspect sunt frumoase ca deasta le-am luat ) iar de cand le tin in acvariu (6-7 zile au crescut in jur de 4 cm).
Hrana este diversificata (fulgi,granule,larve,spirulina). Toata mancarea este in cutiute mici(am vazut ca este si mancare ieftina si gramaj mare)
Help!!! De ieri pestisorii fac niste rahatei mai lungi ca si ei . Din ce cauza ca pana acum nu se intampla asa!?
Cate 20 l la 3-4 zile. Am acvariul vechi care il tin plin cu apa tot timpul. Apa nu miroase deloc a amoniac mai degraba a apa statuta, temperatura constanta 25 grade, lumina de dimineata cand plec la servici si pana seara la 6-7. Exces de mancare nici nu se pune in discutie ca primesc doar cat sa supravietuiasca( o zi fulgi-o zi spirulina-o zi larve de tantari congelate-o zi spirulina si tot asa), mancarea o primesc dimineata la 6 si seara inainte sa sting lumina.
+ acvariul nu a luato chiar de la 0 cum am scris si in primul post, deci nu sunt semne de o deciclare( sau poate nu imi dau eu seama acum pe moment) dar apa e lacrima
Ph cuprins intre 6,7-7.2
Aseara am gasit melcul(specia pomacea) mort. Am tot citit si din ce am inteles ar fi din cauza scaderii de ph. In rest nu sunt alte probleme
Ma intereseaza foarte tare sa stiu cum pot sa ridic putin ph fara adaos de solutii( nu sunt fan ). Multumesc
kryk33t wrote:Multumesc pentru sfaturi. O sa incerc sa fac ce spuneti doar ca momentan nu mai dispun de fondurile necesare

Multumesc pentru sfaturi. O sa incerc sa fac ce spuneti foar ca momentan nu mai dispun de fonsurile necesare
Pt moment...fonduri insuficiente. mai astrpt putin caci nu am incotro
Acum dupa ce am cumparat nu am ce sa mai fac. Singurul lucru deranjant este faptul ca cei de la petshopuri habar nu au de meseria lor. La mine in oras nu prea ai posibilitate de achizitie din alte parti....ASTA E....ATAT PUTEM
Astept sa se cicleze acvariul pt ca nu vreau sa umblu la el(in cazul in care se vor usca atunci o sa le scot afara)
A doua
Acestea sunt plantele

Forum Index » Profile for kryk33t » Messages posted by kryk33t
Go to: