[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: valentin.deliu
Forum Index » Profile for valentin.deliu » Messages posted by valentin.deliu

Dupa apoximativ 3 ani de cand m-am "imbolnavit" de placerea de a avea un acvariu in dormitor m-am gandit ca vreau ceva mai mare.
Din lipsa de spatiu m-am gandit la un design dupa cum se poate vedea in atasament, o schita in mare.

Din punct de vedere tehnic care sunt plusurile si minusurile ?

P.S - un sump de 60 L ar fi suficient, am deja un acvariu si as vrea sa-l intrebuintez ?

Pareri, idei va rog!

Mersi,
Valentin.
Da, subscriu sunt niste sapatori de nadejde )) ...din cand in cand mai acopar gaurele facute de ei, ii putem reboteza cartite de acvariu ...
Mersi de confirmare

Valentin.
Salut "compatrioti de arme"!

Cu scuzele de rigoare daca mai exista acest tip de post ( rog un admin sa stearga sau mute).
Am un acvariu de 126 L plantat , valisneria, anubias, echinodorus, ozelot - fara CO2
Ca si substract acuma, am dennerle 6 in 1 + Dennerle crystal quartz black ( 1-2mm) - straturi decente, in total 6-7 cm.
A trecut ceva vreme de la ultima schimbare de decor ( approx 1 an)
Sunt foarte multumit de 6 in 1, doar ca din cauza unui ancistrus ce a ajuns la vreo 20 cm, la simpla lui agitatie ridica mult substrat.
Pesti din acvariu:
1 x ancistrus - 20 cm
2 x botia macracantha
3 x scalari ( 2 pui - 1 adult)
2 x SAE
10 x neoni

Rog sfaturi vis-a-vis de ce as putea folosi ca si substrat decorativ, pentru a reduce deranjul cauzat de ancistrus.

Ideea mea ar fi fost:
1 strat de quart 1-2 mm la o inaltime de aprox 3-5 cm
1 strat de quart 4 mm inca aprox. 2-3 cm.

Cu multumiri de sfaturi!
Valentin.
Va salut stimati impatimiti de lumea acvatica ...
Asa cum am fost "educat" ...doresc sa ma prezint.
Numele meu este Valentin...posesorul unui mic acvariu de 126L localizat in inima tarii, Brasov ...

Mersi tuturor si ape limpezi!
Valentin.

image

Forum Index » Profile for valentin.deliu » Messages posted by valentin.deliu
Go to: