Va zic eu ce am incercat:
1 ventilator cu PWM legat la sursa externa de 12V o sa fie turat de controllerul PWM (am verificat si este corect si functioneaza - m-am chinuit pana sa leg corect GND-ul) DAR, frecventa PWM a controllerului este mult-mult mai mica ceea ce face sa bazaie ventilatorul. Am inteles ca pentru ventilatoare trebuie o frecventa mult-mult mai mare (de vreo 25k) ori, in cazul meu, nu stiu sa o pot modifica in Typhoon ...iar daca s-ar putea nu stiu cum ar reactiona ledurile.
Aici poate ma ajta careva dintre voi
Eu cred ca 48 de leduri pentru 75x75 este enorm insa sunt sigur ca ledurile colorate, toate in afara de cele din spectrul violet, albastru si alb ...nu prea isi au sensul
Cel putin radiatorul al 2-lea imi pare tare fain iar ideea cu controllerele alea micute e interesanta.
Pana la urma trebuie sa ma gandesc si eu la o solutie automatizata pentru ca cu PWM ventilatoarele imi suna si este deranjant
Multumesc baieti!
Adevarul este ca acropora aceea ce pare verzuie este de fapt un galben-verzui ... sper sa reusesc sa setez balansul de alb sau sa fac poza fara leduri
Eu m-am ''descarcat'' cu Dragos si ii multumesc pentru efort. Am sa discut cu Cristi C. sa se reglze si ei (daca nu au facut-o) iar cand primesc marfa o sa-i inmanez coletul
Am fost la Szeged!
Oras frumos, drum lung (desi eu am avut cel mai putin) corali draguti.
Petshopul mi-a lasat impresia unui magazin suficient de bine aprovizionat cu marfa variata si preturi corecte (aici in zona nu gasesti asa ceva)
Levi, prin stilu-i caracteristic, a facut o miscare buna si an luat cativa corali la un pret mai mult decat decent.
Imediat ce se for acomoda, am sa trag un set de poze cu cele trei acropore.
Multumesc Levi! Multumesc, broxlin, cristicp, dixy (cred ca am scris corect)