[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ciubotaru
Forum Index » Profile for ciubotaru » Messages posted by ciubotaru
pana la urma mam hotarat o sa merg pe malawi,imi puteti spune care specii nu cresc asa mari
Pana la urma acvariul o sa fie mai mic 1300x600x200 am luat in calcul cele spuse de voi ,o sa fie mai usoara intretinerea care o sami convina acuma imi trebuie un filtru pentru el pentru dimensiunea lui dar asi vrea sa fie silentios ,acuma ma ajutati cu niste marci care sunt bune sau mai exact modelul,daca am filtru imi mai trebuie pompa?
Inca ceva daca se poate sa imi ziketi exact ce trebuie sa aiba acvariul la final.sper ca nu vam stresat prea mult
asi putea adauga discus 2 sau incap mai multi?
salut un card de neon si sanitari am sa pun dar cu ce asi putea schimba scalari?
Am inteles am si vb cu cel care face acvariul o sa mai micsorez inaltimea acvariului la 700 .
Cat cu pesti nu ma pricep, aia miau placut ca sunt colorati,dejaba ii pun sanitari multi unui copil,
si iar la pesti mam gandit sai cumpar
-malawi 4
-discus 2
-killi 2
-neon 4
rechinu curcubeu 2
dania zebra 10
si inca 2 pesti o sa merg cu el sa isi aleaga el care doreste
sau deja sunt prea multi pesti,
uitasem sa spun usa de vizitare a proiectato deasupra acvariului acolo am un spatiu de 1300 cm si 30 cm inaltime fata de peret oare nu asi putea pozitiona filtu acolo deasupra acvariului sau mai bine ar fi sa tai din perete sa bag furtunul prin perete, pana acuma mi-am inebunit mesteri
acvariul va avea dimensiunea de 1300x800x200 acvariul este deja pus in lucru la cineva care se ocupa cu confectionarea acvariurilor,exact ca acvariul din poza o sa fie aproximativ . copilul are 10 ani dar tot pe mine o sa vina treaba de intretinere
salut doresc sa fac cadou fiului meu un cadou de mos,cadoul consta intr-un acvariu de 200 l o sa fie bagat intrun perete ,dar problema e ca nu stiu ce trebuie sa cumpar sa se pastreze apa curata si limpede filtre externe /interne ,pompa asi dori ceva silentios ,ce plante daca se poate sa ma ajutati cu ceva sfaturi

Forum Index » Profile for ciubotaru » Messages posted by ciubotaru
Go to: