[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Iagar
Forum Index » Profile for Iagar » Messages posted by Iagar
Cumpar melci de substrat(Melanoides tuberculata) 5 bucati.
Anunt valabil pt. Municipiului Brasov.
Contact prin pm.
Am gasit problema. Am vazut un puisor care a cazut din cuib si a ajuns pe la mijlocul apei,iar masculul a fugit repede la el si eu eram "o ce dragut o sa il puna inapoi" dar fraieru la halit am vazut clar ca la luat in gura si nici nu sa mai îndreaptatat spre cuib.
Intrebarea mea este, daca o sa-l imperechez din nou va face la fel sau de data asta sunt sanse sa stie ce sa faca. Am o alta femela care e gata de reproducere si vreau sa incerc de data asta nu o sa îl mai hranesc dupa depunere si las lumina aprinsa non-stop
Nu imi dau seama daca sunt icre. Cuibul e foarte gros si nu rusesc sa vad prea bine in el. Sper sa nu fi mancat icrele, mancarea care i-am dat-o a mamcat-o foarte repede... Daca pana mâine nu vad nimic banuiesc ca e un esec, nu?
Salut, am o preche de betta care au depus sâmb?t? dup?-mas?, nu mai ?tiu exact ora oricum pana la 18 sa terminat totul. Depunerea a fost un succes am v?zut cum masculul ducea icrele în cuib ?i dup? terminare st?tea tot sub cuib.
Problema e ca înc? nu vad nimic în cuib. Nu ar trebui pana acum sa fi ie?it câ?iva pui?ori am citit ca dureaz? 24-36 ore. Masculul nu mai e prea interesat de cuib înc? de duminica mai merge din când în când acolo cam o data la 3-5 min ?i face câteva bule se uita dar atât.
Am hr?nit masculi o data pe zi si lumina era stinsa noaptea. Sa fie asta problema. E prea depunere a perechi ?i nici eu nu am mai avut experiente de genu.
Acvariul 10L temperatura 26-27 grade C.
P. S. Dupa depunere am pus 10 pic?turi de multicura în acvariu scria ca protejeaz? icrele si pui de ciuperci.

Forum Index » Profile for Iagar » Messages posted by Iagar
Go to: