[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gorelinio
Forum Index » Profile for Gorelinio » Messages posted by Gorelinio
In zilele urmatoare voi avea gata sistemul co2, adica butelie g6 cu robinet si reductor de presiune co2...problema si intrebarea vine acuma....cum este mai bine sa fac...cu numarator de bule si difuzor sau cu reactor pe filtru extern?
Si ce firma sau tip recomandati?
Eu am 170L si 2 x54w t5...dar am coloana de apa de 45cm....si nu stiu cam cata lumina ajunge la substrat
foarte frumoasa...ms de pont...merge sa incerc cu un pot sa vad daca ii mege
Credeti ca as putea sa folosesc java moss pe post de gazon? Ca am vazut ca nu este pretentios nici la lumina nici la co2....sau riccia...
Pentru asta mi-am facut cont pe acest forum....sa primesc cat mai multe sfaturi constructive....ma voi indrepta atunci spre alte specii....voi incepe din nou cautarea
Categoric imi doream mai lat dar imtram in conflict cu sotia ca ii scurtam bucataria)....poate mai tarziu mai fac unu plantat de inaltime categorica mai mica si atunci inpac si capra si varza:p
acvariu are 120x30x60...nu ar merge nici o pereche macar?
Ai dreptate dar momentan bugetul este restrans si nu am nici sistumul co2 inca....si am vazut ca sunt destul de scumpe toate testele dedicate....o sa le iau pe rand...sau gasesc eu o varianta
Salutare la toata lumea.....Sunt Andrei (Gore), am 30 ani si locuiesc in constanta.
Am un acvariu de 200l, momentan in perioada de ciclare, si incerc sa il fac cu cat mai multe plante si pestisori gen neon+scalari
Momentan astept sa ajung sa iau un tester si sa vedem cam cat este ph-ul
E bine de stiut...ms fain de informatie....va trebuii sa ma adaptez cu animalelel la apa mai dura atunci si sa gasesc ce pesti se sit bine in apa mai dura
intradevar este destul de dura, nu am apucat inca sa fac teste pentru ca sunt inca in ciclare...o sa cumpar zilele acestea si o sa verific.
Iar in legatura cu duritatea nu am auzt si nu am citit nimica despre afectarea pestiilor sau moartea lor din cauza duritatii apei...chiar vorbea un mare acvarist ca duritatea apei nu afecteaza cu nimica pestii...sunt doar poveati....acuma nu stiu ce sa cred ca sunt oameni cu experiente de peste 20 de ani...
Superbi....
Dar de Macropodus Opercularis sau Aphyosemion gardneri makurde ce parere aveti? Sunt usor de intretinut?
ok....ms fumos de sfat...pe viitor o sa le inlocuiesc..pesti ma gandesc deocamdata doar la ceva neoni, gupy, moly, scalari, gurami...ceva genu
in filtru am mediile filtrante cu care a venit el..adica buretii aceea albastrii si un sertar de bile ceramice cred
Adica nu prea va creste mossul?
Iluminat am spus ca am o lampa odyssea 2 x54 t5 cu 2 neoane de 6500k odyssea daylight, deci am undeva la 0,6 w/L...iar capac am din sticla iar condensul se opreste in el.
Sunt din constanta
Cand voi inchide, in partea din bucatrie voi lasa 2 usi mari ca si la un dulap...Voi inchide cu osb rezistent la umezeala...cel care se pune la baie
ms frumos de pont....a masurat acuma...coloana de apa o am de 47 cm pana la substrat....si pana la lumina inca 10 cm de la linia de plutire...oare e chiar asa o problema aceasta coloana de 47cm?
Nenea acesta mi-a zis ca aproape toate sibstraturile fertile de pe piata sunt mai jos decat daca iei pamant de gradina negru...preferabil de cartita....si il bagi in acvariu...
A zis ca a testat chimic tot ce este pe piata si a ramas socat ce contin....niste nutrienti foarte slabuti care se termina in maxim 1 an tocmai pentru a vinde intruna cat mai mult....marketing....
Voi posta in timp poze cu dezvoltarea plantelor ca sa vedem o comparatie....sunt si eu foarte curios cum se vor dezvolta

Forum Index » Profile for Gorelinio » Messages posted by Gorelinio
Go to: