[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: anca2014
Forum Index » Profile for anca2014 » Messages posted by anca2014
am sa iau si filtru.asa arata acum.celelalte poze nu pot sa le trimit imi apare scris ca depasesc marimea
Isi face nevoile ,ca se vede nu cred ca-i constipata. De muls...mi-e frica sa nu-i sparg matele.Mai bine ii cumpar un partener,dar nu stiu care-i fata,care-i baiat,nu stiu nici cei de la petshop.Cum recunosc un mascul?
maine trimit poza cum e acum(in ce hal a crescut)pt comparatie
e o poza de acu 3 ani se vede planta
Nu am burete.e o pompa cu piatra si furtun
Nu am filtru....am spus ca pt un singur peste..... Schimb apa o data pe saptamana ,aproape toata apa.Am o planta naturala anubias pitica parca si 2 plante artificiale, o pompa de aer ieftina de 20ron.Substratul este pietris.Poza trimit maine maine .Cat costa acvariul ala mare?
Buna ziua !
Am un acvariu de 60 l cu un singur caras auriu (cu coada obisnuita) de 3 ani.Mananca fulgi pt carasi "Tetra",folosesc apa de la robinet statuta,si pestele nu a avut niciodata probleme.A crescut imens ,aproape 20 cm.De mai bine de 2 luni e umflat la burta de parca are icre(sau lapti?).E vioi,mananca dar ma sperie burta aia umflata.Cum sa il determin sa depuna icrele/laptii?Poate sa fie bolnav?

Forum Index » Profile for anca2014 » Messages posted by anca2014
Go to: