[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fmarius
Forum Index » Profile for fmarius » Messages posted by fmarius
Ok o sa vad ce cumpar sa fie cea mai buna alegere. Multumesc
Nu as vrea sa decupez capacul si as vrea totusi tot un filtru intern ce sa cumpar , un tetratec 300 este ok?
Multumesc de recomandari , as opta pentru unul cascada dar ce ziceti imi mai sta si capacul pe acvariu?
Salut , ce filtru imi recomandati pana in 100 lei pentru un acvariu mic de 50 litri . Acum am un filtru intern 300l/h ce il da in pachet la achizitionarea unui acvariu, si nu sunt multumit de el, nu filtreaza asa bine si ma incurca si firul de priza ? Am vazit niste cilindri filtranti parca sunt buni de ceva ? Este filtrare naturala? Multumesc si astept o recomandare.
multumesc , am rezolvat era filtrul murdar ......l-am spalat si a revenit la normal pestisorii mei sunt bine 10 neoni si un sanitar !
salut , oare de ce imi stau pestii doar la suprafata ?
salutare am si eu o nelamurire , cum se hranesc neonii eu am pus o data pe zi si nu ii vad ca mananca , vad doar ca inghit si dupa dau afara , mananca oare noaptea ? ce fel de mancare prefera sau oare sunt stresati ? stau doar sub mopan ...
mersi de ajutor
imi da cineva un link pentru o pompa necesara la schimbul de apa ? maxim 100 lei ,si mai ieftine pentru acvariul meu .
acum am vazut si cu exemplu ciclarea si rolul ei... Mersi de sfaturi si o sa ma tin de ele de acum..
am asteptat pt ciclare 9 zile ... , astazi vad ca planta mea moare , i-a cazut o frunza , apa miroase si la suprafata face bule..... ce sa fac ? ps: am curatat filtrul
am cumparat si pesti 6 neoni , i-am bagat in acvariu dupa pasii de aici , chestia este ca nu mananca .... sa mai pun mancare sua sa ii las asa ? nu mananca atunci cand pun mancare , nu i-am vazut sa manance de la ce oare ? nu s-au acomodat ?
salut , am tot pus mancare in acvariu si vad ca s-a agatat de filtru , apa tot galbuie este dupa o sapt de ciclare .... ce sa fac sa spal filtrul ? sa cumpar ceva de la petshop pentru limpezirea apei ?
mersi de info
cat costa o pompa / furtun de agaugat apa o data la sapt 10 , 20 % ? pot sa imi confectionez eu una fara sa cumpar ? din ce as putea ? mersi
ok ,mersi
am rezolvat cu filtrul multumita voua , acum astept sa se termine ciclare inca 5 zile , intre timp vreau sa va intreb cu iluminatul artificial (neonul ) cat timp sa il tin aprins ?
Salut , cred ca am o problema cu filtrul se aude tare fata de primele 2 zile de azi dimineata am observat ca face zgomot dublu , de la ce sa fie ?
am inteles ca in acvariul ce il fac pot pune 10 neonii , cum sa ii cumpar ? 5 si 5 sau toti 10 odata ? daca am acvariul plin cu apa dupa ciclare scot din ea ca sa pun apa cu pestii noi ? cum se procedeaza ?
saru'mana

Forum Index » Profile for fmarius » Messages posted by fmarius
Go to: