[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: antrop13
Forum Index » Profile for antrop13 » Messages posted by antrop13
Am citit ca sunt invazive..40 de litri e momentan, pana mai creste.Am inteles ca ar avea nevoie sa hiberneze iarna, caci in caz contrar ar avea probleme cu rinichii..aveti vreo idee cum se poate face asta..? Tin destul de mult la animalele mele si vreau sa le ofer conditii cat mai bune ^_^
Legat de biotop..am inteles ca ar manca plantele din acvariu..as vrea sa fac ceva cu niste pietre si o platforma sa se poata odihni.
Salutare..in primul vreau sa spun ca nu stiu daca am nimerit bine locul unde sa scriu acest topic..am cautat cate ceva, dar nu am gasit un loc special..in fine. Treaba este ca am un acvariu de aprox. 40 de litri in care vreau sa pun o broscuta testoasa(Chrysemys scripta elegans). Problema este ca nu am mai avut pana acum o broscuta si deci ma intrebam ce diferente sunt fata de un acvariu normal cu pesti si ce ar trebui sa fac pentru a amenaja un acvariu cat mai bine avand in vedere viitorul locatar . Astept sugestiile voastre si va multumesc anticipat.
Salutare tuturor! Urmeaza sa imi iau primul meu acvariu(unul de 180 de litri).
Problema este ca dupa toate celelalte componente pe care le voi lua, s-ar putea sa nu mai am asa multi bani..si ma gandeam daca se poate sa imi fac un filtru extern acasa, sa imi ramana sa cumpar doar pompa si materialele filtrante. Asadar, as avea nevoie de putin sprijin/indrumare pentru a-mi construi unul. Multumesc anticipat ^_^

Forum Index » Profile for antrop13 » Messages posted by antrop13
Go to: