[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ctodean
Forum Index » Profile for ctodean » Messages posted by ctodean
adrian09 wrote:vezi daca poti sa iti procuri o rama din cornier ..de citi iti incape intre oturi si sa il izolezi...cu o singuta intaritura longitudinala rezilvi toar acea parte ... sau sa pui intaritora pe centru ...sa nu prinzi coturile... ..asta pe centru nu e asa practica ,te mai incurca cind ai treaba in acvariu dar... nu lasa asa

nu inteleg partea cu ''sau sa pui intaritora pe centru ...sa nu prinzi coturile...''..
koala wrote:Geamul e subtire, pentru o inaltime de 55 cm... eu am aceeasi inaltime, dar lungimea bazinului este de 2 metri. Am folosit geam de 12mm si intaritoare longitudinale.
Bazinul tau va fi tensionat, asa ca eu as pune ranforsari serioase.

mda...o sa adaug dupa cum am spus, o intaritura longitudinala si una transversala pe mijloc...mai mult nu am acuma ce face... Dumnezeu cu mila..
Salutare...o intrebare simpla dar esentiala..
in cazul decorurilor facute acasa din polistiren / ciment / etc etc...cu ce solutie sau lac trebuie tratata ''opera'' pt a fi aquaproof si safe pt acvarii? [deasemnea daca stiti si o substanta pt lipit cu aceleasi proprietati...nu silicon, ceva mai lichid]
M-ar interesa in special ceva ce s-ar gasi la magazinele noastre de bricolaj..nu cu comanda de prin strainatate..va multumesc

Forum Index » Profile for ctodean » Messages posted by ctodean
Go to: