[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: crysty
Forum Index » Profile for crysty » Messages posted by crysty
Din cate stiu eu, aricii sunt specie protejata prin lege! Daca te vedea vre-un militian comunitar nu stiu cum o scoteai la capat!
Ai luat-o?
La Animax pe Turda au o femela de ancistrus alb! 25 RON!
Am vazut saptamana trecuta in Cora. Din pacate nu la petshop ci la cei comestibili. Erau vre-o zece si cel mai mic cred ca avea 35-40 cm. Nu stiu daca si care erau femele sau masculi.

P.S. Erau vi nu morti!
mikehorizon wrote:Va multumesc, astept oferte.

Nu este oferta, dar este sfat! Vorbeste cu Mosu! Eu am apelat la el si sunt super multumit de lucrare!
wolfy wrote: probabil ca e data demult

Are dreptate Wolfy, e data! Imi cer scuze, dar nu am mai avut timp sa anunt ca s-a rezolvat, dar o fac acum!
Din pacate nu am timp sa stau sa caut pe net specia exacta, dar este un nucus (nici macar denumirea stiintifica nu o stiu)! Contact pe PM!
In Moghioros sunt 15.000! Sau cel putin erau joia trecuta!
Pushica wrote:Oricum am schimbat apa, am dezinfectat filtru, nisipul plantele, tot. I-am pus si rivanol in apa, sper sa se vindece

:shock: Cum ai dezinfectat filtrul si nisipul si....... tot? Cred ca ai facut mai mult rau!?! Ai schimbat toata apa?
Salut! Bine (ca) ati revenit!

Forum Index » Profile for crysty » Messages posted by crysty
Go to: