[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: merliyn
Forum Index » Profile for merliyn » Messages posted by merliyn
Vreau sa dau doi oscari de aprox 20-25cm, frumosi si sanatosi tun.
Motivul este ca vreau sa fac un acvariu de africani.
Tot in acelasi acvariu mai am si un jack dampsey mascul tot cam 20-25cm.

Pretul nu este important, faceti voi o oferta cum va este confortabila.

Poze va trimit cu mare drag pe watsapp
0731553735
Am lasat 2mm peste tot, sincer daca eram foarte priceput in detalii le dadeam din prima de aceea cer si sfaturi!

@marcusyon am cumparat niste ustensile pentru garnitura din interior, ma refeream la distantiere intre geamuri la lipitura..... dar cred ca un card ar fi suficient pentru cei 2 mm.(ce inseamna distantier pentru ceramica) Ma gandeam ca si intarituri sa am doua laterale si 2 longitudinale, pe acelea nu le-am facut inca.
2mm
)
Faptul a fost consumat deja. Lamuriti-ma un pic cu distantierele, le pun sau nu? Ce dimensiune sa aiba(daca le pun) si daca le pun cand le scot bag silicon in respectivele “gaurici” ?
Am anticipat folosirea distantierelor ?? a fost taiata pentru a oferi posibilitatea folosirii distantierelor. Deci pot folosi. Din pacate am sost suficient de idiot incat sa nu le cantuiesc.
Momentan am un acvariu de 110/45/50 as putea transforma acest bazin in sump dar mi se pare ultra complicata “fabricarea” acestuia in in plus greutatea totala ma sperie un pic ??. Nu stiu daca gasesc suportul vreunui coleg de aici pentru fabricarea acestuia, de aceea am zis ca sunt suficiente cele doua filtre externe.
Calculatia sticlei cred ca am facut-o bine, am facut o mica simulare fara lipire si este ok. Inaltimea este 65.
Sa zicem ca as folosi distantiere, ce dimensiune ar trebui sa aibe acestea?
Salutare colegi,

Numele meu este Radu si sunt destul de proaspat pe acest forum ca si “scriitor” dar impatimit al cititului )
Am un acvariu de aprox 300 de litrii acum si am inceput constructia unui acvariu rezonabil pentru “prietenii” mei americani. Dimensunile noului bazin vor fi 160/65/60. Singurul lucru achizitionat pana acum este sticla, urmeaza constructia cadrului din rectangulara acoperita cu pal. Nu voi folosii un sump deoarece cred ca greutatea acvariu+sump + chestii interioare va fi cam mare pentru un apartament construit cand unii dintre noi nici nu eram in plan. Voi folosii doua filtre externe eheim de 1500l/h. Lumina va fi diy pe led. Decor voi cumpara ceva 3D si posibil vreo craca.

Intrebarile pe care le-as aveala voi cei mai priceputi ca mine sunt:

1- filtrarea este suficienta?
2- constructia propriu zisa a bazinului: ar fi bine ca la lipire sa folosesc distantiere?( sticla este de 10 intaritoare longitudinale si laterale si fund dublu) daca da, ce dimensiuni ar trebui sa aibe aceste distantiere.

Si cam atat pentru moment.....
Multumesc

Vreau sa imi cumpar o arowana, de preferat pui sau cat mai “tanara”.

Radu 0731553735
Perechea este sanatoasa, au aproximativ 12-15 cm. Perechea este depunatoare, ai depus pentru prima oara acum 4 zile. Accept si schimb cu severum red spoted sau geophagus .Atasez cateva poze pentru cei interesati. Pret 150lei/perechea. Info la : 0731553735, rog mesaj inainte si va sun eu.
Buna seara, sunt nou in aceasta comunitate si am considerat ca este cel mai potrivit loc pentru a intreba daca exista cineva care vinde sau confectioneaza mese pentru acvariu. Doresc sa pun in "functiune" un acvariu cu dimensiunile 100/40/50 am aproape tot ce trebuie dar imi lipseste masa/suportul si un decor 3D mi-as dori, nu imi dau seama daca e suficient loc. Mentionez ca as vrea sa achizitionez niste ciclide. Va multumesc, pot fi gasit aici sau pe mail raduneagoe@ymail.com sau la telefon 0731553735.

Forum Index » Profile for merliyn » Messages posted by merliyn
Go to: