[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: m_mosu
Forum Index » Profile for m_mosu » Messages posted by m_mosu
Al meu a ie?it mai frumos, mi-e lene s? fac jurnal zilele astea dar cu poze revin dup? amiaz?, o meriti din plin, recomand cu cea mai mare c?ldur?. Am avut încredere s? achit în avans,nu m? întreba?i de ce,dar a meritat,plus orele de suport tehnic prin video call la montare in acvariu chiar ?i la 12:00 noaptea. Mul?umesc înc? odat? Alex, sper sa ajungi pe la Bucure?ti s? ne cunoa?tem ?i personal.
paradox, tu l-ai prins, vreau sa-l prind si eu ))) daca nu da semn ,pe 28 august am liber de la serviciu si plec de nebun la Constanta, il gasesc eu pana la urma! ))))
perfect , e 15, cum reusesc sa dau de tine, vreau sa vorbim, m-ai convins ca nu vreau plantat de 150(L)x50(h)x60(l) ci ciclide. Musai sa faci backgroundul!
eu n-am pesti de loc, doar plante, l-am startat Duminica, azi a aparut spuma alba langa evacuarea filtrului extern, are 80L ,substrat, ceva plante si pare ca pe suprafata este ceva uleios, de culoare inchisa. Am 3 neoane, unu rosu, unul albastru si unul alb recede cate 18W, lumina in 2 reprize de cate 4 ore. Oare ce sa fie?
maine seara cred ca mai alimentez cardul cu ceva cash si seara il comand. prima impresie e ca e destul de mult dar pana la urma daca nu e ceea ce trebuie pierd "placuta" cu led-uri, restul componentelor sunt folositoare, cel putin asa gandesc. As sta sa caut restul componentelor dar partea de fire ma da inapoi, mufe, fire, mai greu de dibuit!
@Lucian, sigur va tin la curent, de fapt o sa pun niste poze, gen jurnal si vedem ce fac plantele mele sub efectul luminii. oricum, nu stiu daca pusa pe mijlocul acvariului reuseste sa disperseze lumina cum ar trebui!
Ia uite ce am gasit la feed-back si ce are omul in fundal! Ma risc sa incerc, pacat ca o sa cam dureze pana ajunge!
http://www.aliexpress.com/item/100w-full-spectrum-5-channel-led-aquarium-light/1248800122.html?shortkey=VJJBruMb&addresstype=600
de asta ce zici, parca m-ar tenta sa-l incerc?!
ok, multam fain, maine dimineata, comand ledurile si caut radiator, acum, daca ma mananca, incep sa ma scarpin!
[quote=rodoselada
iar daca nu ai inteles ceva intreaba si te ajutam

Am un acvariu de 800x300x400 ,l-am scos de la conservare si incerc sa fac primul meu plantat. Nu prea stiu cu ce sa incep dar, cu siguranta lumina nu am, capacul e cam "scorojit" si din cele 2 neoane unul a cedat nervos complet , probabil ceva fire intrerupte prin interiorul capacului si mi-e teama ca daca incep sa desfac la el , nu mai reusesc sa fac nimic la loc cum a fost. Am vazut pe aici modele DIY ,nu pot sa zic ca am 2 maini stangi dar la un moment dat am ramas in urma cu lectiile )), oricum ,sunt tentat sa incerc, tot ce am gasit gata facut online ori sunt exagerat de scumpe ori arata de cacao. Radiator, ok, o sa caut cam stiu ce,daca nu, am vazut home made la Lucian, pot incropi unul, led-uri cate si de care? 2-3-4 siruri, ok,dar de la ele si pana la priza, aici mi-am prins urechile complet. ))) controlerul stiu ce face,hai un senzor de temperatura si 2-3 coolere iar am prins sensul dar surse si calcule cu volti si amperi, ceata densa sau apa cu multe alge pentru mine! P.S. scuze ca ti-am poluat topicul,dar o bere, ca tot vine vara!
Vin si eu cu o intrebare de incepator si nepriceput pe deasupra, reusesc sa fac ceva cu astea:
http://coralux.net/?wpsc-product=storm-led-controller
http://www.aliexpress.com/item/DC12V-5m-5050-growing-LED-Strip-IP65-Waterproof-growlight-Red-Blue-4-1-5-1-7/32345668039.html?shortkey=QJrIn6jQ&addresstype=600
Am tot incercat sa va urmaresc dar undeva pe la LDD si calcul de volti si amperi m-am pirdut, e deja prea mult

Forum Index » Profile for m_mosu » Messages posted by m_mosu
Go to: