[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ruud9144
Forum Index » Profile for ruud9144 » Messages posted by ruud9144
am atasat aici pozele cu ce scrie pe ele!
Inca o precizare :
ce marca de filtru si ce model trebuie sa cumpar?
dan.pavelescu wrote:
ruud9144 wrote:doresc sa pun o planta asemanatoare cu gazonul sa fie ca un covor vede.

Cu siguranta, iluminarea stoc de la acvariu nu o sa te ajute prea mult, pentru plantele de tip gazon. Ar fi bine sa iei in considerare un upgrade la lumina.

Ce tip de neon sau neoane trebuie sa folosesc??? multumesc de raspuns pana acum , chair nu stiam ca trebuie sa am o anumita lumina pentru gazon!
1.Pefect radacina o bag la fiert nu ma deranjaza! multumesc
2.Am inteles si aici doar ca mai am ceva de intrebat, vreau ca solul sa fie in panta, procedez la fel si cu substratul mai subtire in fata si in spate mai gros sau panta o dau doar din pietris?
3. As dori sa sti ce numar de sanitari este necesar si care sunt cei ce imi sunt recomandati!
Da asa este, vreau acvariu plantat. doresc sa pun o planta asemanatoare cu gazonul sa fie ca un covor vede. si cateva plante care sa se innalte pana sus. o buturuga si ceva pietre.
Pesti imi doresc niste sanitari( aicci nu stiu numarul lor poate imi recomanda cineva cati?), vreau sa mai pun vreo 16-20 de neoni, si mai vad dupa ce.
Ma scuzi ca intreb asa ceva dar ce insemna tip de acvariu la ce te referi? eu sunt mai ageamiu in domeniu si in termeni.
Restul de poze
Salut,
Numele meu este, Gabriel,astazi am achzitionat un acvariu de 180L. As dori sa incep treaba bine, mentionez ca nu sunt la primul acvariu. acum 1 an am vandut acvariul pe care l-am detinut 3 ani de zile pe motiv ca am dormit unul mai mare, primul meu acvariu a avut 64L.
Mai jos atasez poze cu tot ce detin pana acum pentru a primi sfaturi de voi.
Prima mea intrebare este daca radacinile pentru acvariu cumparate din magazin trebuie si ele trecute prin procedeul de dezinfectie fierbere etc..
A doua intrebare este despre grosimea substratului, esxista vreuna standard?
Doresc sa asez substratul peste sa pun pietris, dupa care decoratiunile de rigoare
A treia intrebare ar fi ce model de pietre pot pune? toate pietrele care le-am vizionat astazi in magazine, si care imi plac, cred ca sunt calcaroase! de unde cumpar o piatra rotunjita cu gurele etc, care sa nu fie calcaroasa?

Forum Index » Profile for ruud9144 » Messages posted by ruud9144
Go to: