[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paul87
Forum Index » Profile for paul87 » Messages posted by paul87
initial am avut decat carasul mare si hoplo,celalalt l-am primit si nu m-am indurat sa-l dau,pentru scalari stiu ca le trebuie bazin mai inalt
eu am mai vazut hoplo alb,sunt constient ca e mic spatiu pentru ei,pentru viitor o sa fac unu plantat cu scalari,dar deocamdata ii am pe acestia si nu pot sa-i dau ca ii am de multi ani

Salutare,am revenit cu un un video,deoarece cel anterior era mai vechi cand aveam lampa cu neon tropical pink
acum am un philips lumina calda nu mai stiu exact codul neonului.
initial am avut decat carasul mare si hoplo, celalalt l-am primit acum 5 luni si mi-a fost mila sa-l dau

salutare,vin si eu cu prezentarea acvariului meu,este vorba despre un acvariu 60l
filtrare eheim classic 150 extern umplut cu substrat pro eheim si unul intern hailea rp 400
lumina t8 18w tropical pink(cu neonul asta a venit lampa),dar l-am schimbat cu unu de la philips lumina calda
am setup-ul de 4 ani, dintre care carasul cel mare si sanitarul implinesc 4 ani,

Lucian: Ti-am editat eu link-ul (mai trebuia sa il selectezi si sa apesi pe butonul Youtube)

Forum Index » Profile for paul87 » Messages posted by paul87
Go to: