[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: flirogup
Forum Index » Profile for flirogup » Messages posted by flirogup
Donez singurul Scalar pe care il mai am, dorind sa ajunga la cineva pasionat.Nu detin un acvariu suficient de mare pentru el.Pentru intalnire folositi PM.
Ea oricum era singura in acvariu + un pui,care sper sa nu aiba probleme. Da ,din nefericire nu a scapat ,va multumesc pentru informatii.###Rari scuze ,eram putin disperat,se poate muta sau sterge .
Sper sa apuce sa nasca ...saracuta.
Da, solzi sant zbarliti,capul pare ca sta intr-o pozitie ciudata... .Nu stiu, are burta de zici ca sta sa "plesneasca" si respira f.f repede.Ieri statea aproape de suprafata apei cu capul in jos si cu coada stransa in sus.Nu am vazut-o mai deloc coborand la fund.Mi-e sa nu aibe viermisori ...sau ...stiu eu mai ce...
Salut ,sunt incepator in a creste pesti Guppy si am o problema legata de o femela care am primit-o de la cineva.Nu stiu daca e bolnava sau trebuie sa nasca si de aceea am nevoie de sfaturi cat mai repede pentru a nu o pierde.Comportamentul e urmatorul:sta numai deasupra nivelului apei,are inotatoarea din spate mai mult stransa si are burta f .mare.Am sa pun si niste poze pentru exemplificare.Multumesc anticipat.
Salut,sunt Marin din Bucuresti.Cresc Guppy de curand,insa am o problema cu o femela(donata) si as avea nevoie de niste sfaturi.Unde pot sa postez niste poze pentru a afla niste raspunsuri?

Forum Index » Profile for flirogup » Messages posted by flirogup
Go to: