[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: spionulica
Forum Index » Profile for spionulica » Messages posted by spionulica
Ai inteles bine la marca ma refeream si am vazut pe forum si pe unele site-uri ca sunt neoane pt plante.... pt lumina .... aici nu stiu ce sa pun cate neoane pt plante cate poentru lumina si de care ...
Salut ,

De 2 saptamani ma tot agit sa cumpar 4 neoane pentru un acvariu proaspat terminat si nu prea stiiu ce sa iau 150lung/50lat/60 inalt
-instalatia o am pentru 4* T5 54w , vreau sa pun si ceva plante in el (ceva gazon,valisneria,anubias,Cladophora aegagrophila,Echinodorus aquatica,.....poate mai veniti cu ceva idei)
-am si o instalatie de co2(butelie regulator etc....) 2*filtru extern JBL CristalProfi e1501 Greenline
-nu am pus nici macar apa in acvariu din cauza ca nu stiu ce neoane sa aleg

V-as ramane recunoscator daca ma puteti ajuta la alegerea neoanelor distanta in interiorul capacului este de 130cm ma gandeam ca neoane de maxim 120 cm ar fi ok

Multumesc si o zi buna sa aveti incontinuare
Salutare la toata lumea,am facut la comanda un acvariu de 150/50/60 cu capac sticla cu 4 neone dupa calculele mele ar trebui sa fie 450 dar avand in vedere ca nu o sa fie plin pana sus .....
-rog ajutor in legatura cu aparatura necesara
1. am achizitionat un Filtru extern JBL CristalProfi e1501 Greenline ajunge sau ar mai trebui vre-un filtru intern ?
2. am achizitionat si un filtru uv-c 15w ca sa nu am probleme cu algele
3. un decor 3d care imita pietrele
4 .nu sunt hotarat la incalzitor extern 300w sau intern diferenta de pret este enorma ... am vazut extern la minim 300 ron si intern la 100 ron ?
5. as dori multe plante in el( f multe) trebuie incalzitor substrat sau merge si fara nu vreau plante pretentioase poate ma ajutati in idei la plante .... ?
6. sunt pe punctu de a achizitiona o butelie de co2 dupa multe zile de citit pe forum.....
-pesti o sa fie multi si marunti in ideea ca nu o sa pun discusi , ciclide
- am mai citit pe forum ca ar trebui 3-4 saptamani sa il tin la ciclat....
-daca am acvariu pus langa perete de rigips afecteaza cumva rigipsu?

Astept raspunsuri si idei la punctele de mai sus , daca imi mai trebuie una alta...etc.
-poate recomandati vre-un petshop prin Timisoara

Multumesc

Forum Index » Profile for spionulica » Messages posted by spionulica
Go to: