[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ionut.1000
Forum Index » Profile for Ionut.1000 » Messages posted by Ionut.1000
Sunt interesat de cateva fire de plante easy .
Cumpar sau accept donatii
De preferat in Baia Mare!
Astept PM
Prima e femela iar al 2-lea e mascul
Eu asa zic, am si eu 2 gourami identici si asa mi s-a zis si mie intr-un post. Prima femela iar al 2-lea mascul
Da am alga green water
Ramuri de salcie acuma e mai greu sa gasesc.
Iar lampa UV nu pot sa iau momentan.
Ar mai fi vreo solutie sa rezolv problema?
Poi apa e tulbure-verde.
Acvariu de 60l.Am filtru hailea rp 600.
Faceam schimburi de 15l la 5 zile , si mai mari de 30l la 2 saptamani. Nu am avut probleme chiar deloc, apa curata curata
Greseala a fost ca lumina mergea aproape 12 ore ppe zi.
Am luat in considerare si o problema a apei, eu stau la casa , am fantana. nu se pune problema de clor sau ceva, dar totusi. am cumparat apa plata la bidoane si am luat ceva solutie pt alge . Mi sa recomandat 5 ml/10 l. O sa incep de azi sa schimb cate 10 l in fiecare zi si sa pun apa plata si sa adaug solutia. acuma sunt curios sa vad cum decurg lucrurile.
Si daca ar fi deciclat, ciclarea s-ar putea realiza cu pestii in acvariu? de vreo 5 zile am problema asta. si pestii nu par a suferii, sunt la fel de vioi, mananca normal se comporta normal nu a murit nici unu.
Mentionez ca nu am unde sa ii tin daca ar trebui sa fac ciclarea fara ei in acvariu
http://www.petbazar.ro/Filtre-interne-Acvaristica/Hailea-RP-600/o/36205/91/ filtru al 2-lea . rp 600
Tulbure verde.
Tin sa precizez ca lumina merge aproximativ 12 ore / zi. Sa fie alge? acum vad ca incepe sa se depuna si ceva pe marginile acvariului.
Care ar fi cauzele deciclarii unui acvariu? Mai ales dupa 4 luni de functionare perfecta
A fost ciclat. Functioneaza de 4 luni. Filtru Hailea 600l/ora. Acvariu de 60l : 2 guppy, 2 molly, 2 platy, 5 neoni si un sanitar.
Faceam schimburi de apa o data la 5 zile , cate 20-30% , si odata la 2-3 saptamani schimbam mai mult pana la 50%. Niciodata nu am avut problema cu tulburarea, am avut o singura data probleme cu mirosul, pt ca dadea prea mult de mancare, acum ii hranesc o data la 2 zile . Apa nu miroase deloc , doar e tulbure.
Sa pun sare in ea?
Imi puteti spune ce efect are sarea dura in apa de acvariu?
Am o problema aparuta acum 5 zile. De 3 luni de cand am acvariu nu am avut probleme cu apa, acum de 5 zile e foarte tulbure, nu murdara, nu miroase. se tulbura foarte repede.
Am facut schimburile la fel, filtrul merge non-stop, totul ca inainte cand nu aveam probleme. azi la un petshop mi s-a sugerat sa pun cateva linguri de sare dura in apa, dar din cate am citit pe acest forum am inteles ca nu e ok .
Sfaturi ?
Multumesc!
Revin cu inca o intrebare.
Pe langa fulgii si granulele cumparate din comert ce alta hrana as putea sa le dau pestisorilor? (Carasi, molly, platy)
Va multumesc pentru raspunsuri!
Exista vreo problema daca in acvariu am doar masculi de guppy?
Exceptand reproducerea. Ma refer daca poate afecta relatia cu ceilalti pesti sau daca o sa fie agresivi intre ei
E foarte bine sa vad opinii diferite. Si va multumesc amandurora.
Guppy sigur imi iau ca sunt favoritii mei. O sa vad ce sa fac cu neonii nu as vrea sa suprapopulez acvariul.
Si ca raspuns la o intrebare a lui severum , acvariul are 80 de litrii
Perfect. atunci cred ca o sa merg si eu in week-end sa-mi iau 3 guppy si 5 neoni
si cati ai in el? ca sa-mi fac o idee
De cati litrii ti-e acvariul?
Multumesc mult!
Am sa tin cont de sfaturile tale
Salutare.
Am o curiozitate, am 4 carasi care se inteleg de minune cu 2 molly si 2 platty.
Favoritii mei sunt totusi guppy si am tot citit ca nu sunt compatibili cu carasi.
Astazi hoinarind pe youtube am gasit un video in care intr-un acvariu erau si guppy si carasi si nu aveau nici o problema.
A mai incercat cineva aceasta combinatie? chiar nu sunt compatibili?
Astept raspunsuri , va rog mult!
Salut!
Am cate o pereche de gurami si de platy. Nu stiu ce sa ma mai fac , de vreo 3 saptamani masculii stau tot impreuna unul dupa altul , si isi tot fugaresc femelele. La inceput facea asta doar masculul de platy acuma vad ca s-a dat si guramii sa faca asta.
Ce as putea face in privinta asta?
Va rog orice sfat e bine venit
Multumesc mult!

Forum Index » Profile for Ionut.1000 » Messages posted by Ionut.1000
Go to: