[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: who2002
Forum Index » Profile for who2002 » Messages posted by who2002
Cumpar plante in Targoviste sau imprejurimi , ma intereseaza fara a fi nevoie de curier ! Ce fel de plante? Pai sincer dati-mi un mesaj aici cu ce aveti la dispozitie spre vanzare si sigur v-oi cumpara ceva cantitate semnificativa ! Eu am lista deja facuta cu ce plante doresc pentru noul setup.

Sau daca vreun alt coleg care poate sa imi trimita prin curier , dar sa ma coste decent curierul (gen 15-25 ron max cu tot cu ramburs) va rog nu ezitati. Accept si prin posta romana nu e problema , numai sa imi reziste plantele pana la mine.

Nu am de unde cumpara de la un shop in Targoviste pur si simplu , mai ales acum tinand cont de situatia din tara.

Va multumesc anticipat !

Vreau sa cumpar rcs sau alte specii de creveti in Targoviste sau in apropriere.

Nu ezitati sa ma contactati la nr 0736114649 pentru oferte, nu prea stau online.Multumesc anticipat.

Haideti colegilor ca imi tipa acvariu de ce gol este .
Ma intereseaza o cioata sau o radacina cu multe ramificatii , v-a fi punctul central in noul meu setup. Rog cateva poze impreuna cu dimensiuni pe privat insotit de pretul acestora + transport.
Haideti oameni buni ca imi sta setul degeaba se pune praful pe el degeaba.
P.s : cine mai are 1-2 kg substrat ptr shrimpi si asta ma intereseaza.
multumesc.
Salutare colegi , doresc a cumpara un shrimp set de la Aquael de 30 l .Daca are cineva de vanzare sau daca cineva vrea sa treaca la altceva il ajut eu sa scape de acest set.Mentionez ca trebuie sa arate cat de cat bine pentru unul sh .
M-ar interesa si alte acvarii complete nano , asa ca nu ezitati sa imi lasati un mesaj daca aveti ceva .
E cam greu cu transportul daca nu stati in judetul Dambovita , dar poate gasim o rezolvare.
Cu respect.
Dupa cum spune si titlul sunt interesat sa cumpar lampa / lampi , pentru acvarii de 25 l plantate mediu .Deci m-ar interesa ca lampa sa aiba minim 11w sau daca este pe led sa fie destul de puternica (6w +) . As prefera ceva din gama aquael sunny led ,dennerle ,etc...Ofer si rog seriozitate.
Pentru oferte PM .
alin&nicoleta wrote:
Horia wrote:Hey am un apropiat , bine ai venit !

Eu daca ajung cam la 2 saptamani in Targoviste, ma pot numi apropiat?

Binenteles,eu ma bucur sa dau de colegi acvaristi intotdeauna...si asa suntem o mana de oameni prin judet care isi omoara timpul cu acvaristica.
dan.pavelescu wrote:Doamne ajuta, marca o bere repede

smilie
Este un filtru mic si compact,foarte bun si eficient pentru un acvariu nano.Cutie si toate accesoriile incluse.Foarte silentios.specificatii vezi poze.
Dau bonus si niste sera siporax mini.
Transport in tara 5 lei prin posta romana.
Pret 25 ron negociabil.
Schimb cu diverse (cioate , buturugi , moss , HC , lampi acvari nano , filtre hang on + sau - diferenta de bani )
Detalii PM .
stefanp wrote:Ca si cantitate de lumina e de ajuns, insa mi se pare ca nu e distribuita uniform...in dreapta pare mai intunecat.
Acvariul insa e frumusel, astept sa-l vad evoluand.
Ti-as recomanda insa un filtru HOB...ce ai acum, e cam frectie la picior de lemn...chiar si pentru 25 de litri.

Asa este , am probleme sa distribui lumina uniform , ma gandesc la o modalitate sa pun becul deasupra acvariului (lampa de birou cu becul respectiv este prin undeva in spate in coltul din stanga si nu suspendat propriu-zis asupra acvariului) ...s-ar putea ca saptamana viitoare sa imi achizitionez o lampa de firma.

Filtru este ok , debit bun ,(l-am incarcat cu siporax mini) silentios , dar nu am si skimmer la el , greseala mea ca m-am grabit.La fel este in plan un jhbl 301 cu skimmer la el (am mai avut inainte la alt acvariu si e ok).

Multumesc !
Horia wrote:Hey am un apropiat , bine ai venit !

Salutare Horia ,multumesc de urare tuturor.
troponel wrote:hc cred ca o sa cresi mai greu cu lumina aia si fara co2

creveti o sa inmultesti fara probleme dar hc... e mai greu

crezi ca nu e de ajuns 24w la 25l? Co2 am 1-2 b/s plus fertilizare sera... stiam ca hc are cerinte de cel putin 0.75w/l si co2...
Eu am 1w/l (6500k) + co2 +fertilizare in coloana de apa+ substrat fertil...s-ar putea totusi sa am "sanse"
Borcan - Aquael 41x25x25

Iluminare - Lampa de birou cu bec Philips 865 24w 6500k

Filtru - Resun mini 300l/h si Incalzitor 50w cu termostat

Substrat - Sera floredepot 2.4kg + pietris 2-4mm

Fertilizare - Sera flore npkdrops 10 picaturi zilnic + co2 bomba 1-2 b/s

Cativa Rcs si 2 pui de pesti, un pui este de guppy stiu sigur iar celalalt nu pot sa imi dau seama inca (puii astia 2 au scapat in mingioc cand mi-am luat rcs )

Plante inca nu stiu denumirile la fiecare in parte asa ca ... o las pe alta data.

Hardscape - roca vulcanica

image

image

image

Urmeaza poturi consistente de moss si HC ... undeva pe saptamana viitoare . Planul la acest acvariu este sa il aduc intr-o culoare cat mai verde , sa inmultesc creveti sa pot dona prietenilor din Targoviste pentru ca noi ducem lipsa de asa ceva pe aici.

Pozele calitate inferioare si poze putine pentru ca nu este apa limpede si este cam "chel" ...

Va salut , ma cheama Pavel Cristian , 27 ani , locuiesc in Targoviste . Sunt in zodia pesti si sunt pasionat de acvaristica. Experienta am foarte putina si vreau sa invat cat mai multe.Bine v-am gasit si ape limpezi tuturor.
Va salut , se vinde filtru intern Marina Jet 80.Este ca si nou, doar l-am desfacut si probat,din pacate are debit un pic cam mare ptr acvariul meu (20 litri).Vine insotit de toate accesoriile ,spraybar,furtunas ptr oxigenarea apei,medii filtrare burete negru si saculet de carbune activ,ventuze,tot ca si din magazin.
pret vanzare -25 lei sau schimb cu un alt filtru debit mai mic sau si cu altceva .
Detalii Pm sau 0736114649
Cu stima!
Cum spune si titlul cumpar filtru acvariu ,hang on sau intern , cu un debit maxim de 400 l/h...este ptr un nano de 30l.
Ofer diverse la schimb,ptr detalii pm.

Forum Index » Profile for who2002 » Messages posted by who2002
Go to: