Message |
|
Perechea de xipho si baiatul de molly,s-au dat.Ramin cei 3platty!
Caut stapin pentru 3 platty!
|
 |
|
Din lipsa de spatiu, donez o pereche matura de xipho rosu
3 platty,2 baieti si o fata
un mascul molly negru
Anuntul e valabil numai pt Bucuresti.Doritorii trebuie sa vina la piata resita sector 4.
|
 |
|
Multumesc ,se poate inchide.
|
 |
|
scot la vinzare urgent o cantitate f mare ,7 specii de plante.Nu imi amintesc acum numele tuturor dar 2 din ele sint din cele ce devin rosii in anumite conditii.Aproximativ un bidon de 5 L,plin ochi de plante.In seara asta le-am scos din acvariu. URGENT!! tot pachetul la 20 RON! Doritorul trebuie sa vina la Piata Resita. 
|
 |
|
are la hornbach berceni 
|
 |
|
Multumesc, se poate inchide. 
|
 |
|
Vind riccia fluitans aprox. 12/20 cm-10 ron si 10 fire egeria-10ron.La tot pachetul se mai adauga,gratuit,citeva fire din diferite specii.
Vind o pereche de xipho rosii(maturi)-5ron
o pereche molly (maturi) -5ron
3 platty, 2baieti+1 fata -5ron
DOAR PT. BUCURESTI.
Astept pm.
|
 |
|
Ai PM.

|
 |
|
Nu mai muta puii din acvariul unde au fost fatati.Si eu am vivipari si cea mai de succes metoda este sa ai lasi in acvariul unde s-au nascut.Acolo au tot ce le trebuie.Planteaza bine acvariul si nu vei mai traii cu teama ca vor fii mincati.Vorbesc din proprie experienta.Am pierdut mai multe generatii pina am reusit.Deasemenea trebuie sa faci mai des schimbul de apa in perioada cind sint mai mici(se imbolnavesc din cauza calitatii apei) prea murdara pt ei.Cind faci schimbul pune cam la 10L apa si 3-4 picaturi de verde de malachit. Previne bolile de care s-ar putea imbonavii. Cind am pui mici eu schimb cam 30% din apa la 5 zile. 
|
 |
|
Schimb riccia,pe o pereche de scalari sau pe citiva creveti sau altceva.
Deasemenea dau guppy si platy. Astept propunerile voastre.
|
 |
|
Multumesc, se poate inchide.ultima portie a ajuns la alien. 
|
 |
|
E in continuare valabil!
|
 |
|
Anuntul ramine valabil,astept oferte in continuare! 
|
 |
|
Nu e nimeni interesat? Dimensiunea e de 18/15.Deasemenea dau pentru plante 2pui de molly negru. 
|
 |
|
Schimb riccia fluitans pe plante fara alge,doar din Bucuresti.Astept PM.
|
 |
|
Eu cred ca ar trebuii sa pui intr-o sticla de 2 litri,apa proaspata. O lasi o zi la temperatura camerei in care ai acvariul cu puiutii.Apoi in ziua urmatoare schimbi cam 30%din apa acvariului(luata de pe fund ,cea cu mizerie)cu apa din sticla.Daca nu ai un filtru macar cu burete borbolositor,atunci eu cred ca ar fi bine sa schimbi cantitatea de care iti vb,cam la 2-3 zile.Cit despre ce maninca,merge sa le dai fulgi de la tetra dar sa ii maruntesti bine inainte sa le dai si nu exagera cu mincarea,sint mici deci nu pot minca mult,precum copii mici.Iti urez multa rabdare si succes!

|
 |
|
anuntul nu mai e valabil,multumesc!

|
 |
|
Schimb 8 neoni pentru:Rotala macranda sau Ceratopteris cornuta sau Higrophila difformis.
Deasemenea ofer riccia si un xipho rosu mascul pentru un mascul tinar de guppy ,
galben cu negru sau albastru deschis.
Tel:0769536226(numai la ore decente) 
|
 |
|
Am si eu pui de xipho de o saptamina. Le dau fulgi TETRA MIN si cresc foarte frumos .Inteleg ca ai tii intr-un acvariu mai mic. Eu le schimb in fiecare zi cam 20-30% din apa cu alta proaspata la temperatura camerei.In fiecare seara cind vin de la munca le adun cu un furtunas resturile si mizeria de pe fund si apoi le pun apa proaspata,si cresc sanatosi impreuna cu alti pui de guppy si de platty. Mult succes! 
|
 |
|
Am crescut si eu citiva pui de guppy in acvariu cu cei mari si spre deosebire de altii pe care i-am crescut separat intr-un acvariu mai mic, am observat ca cei crescuti in acvariul mare sint mai bine dezvoltati.
E totusi alegerea ta ce vei face cu puiutul. 
|
 |
|