| Message |
|
|
Radu_B wrote:35
Primul acvariu pe la 11-12 ani
La fel,primul acvariu l-am avut la 12 ani
|
 |
|
|
|
M-am gandit la ceva inedit ,sa fac un acvariu cu 4 femele Betta sau mai multe dar nu cred ca e ok sa fie mai multe , ideea mi-a venit ieri si azi am facut rost de bani ,un vecin avea o datorie la mine , am luat un acvariu de 20 de litri de la cineva de pe OLX cu tot cu incalzitor si filtru ,am pus substrat si un decor ff mic ,momentan nu are decat decorul ala in el , vad eu ce mai cumpar .
Vreau sa fac ,,ciclarea" la fel ca la masculul Betta , schimb 2 litri de apa pe zi timp de o luna ,asa pot sa pun femelele dupa o zi,doua .
Este suficient de mare acvariul pentru 4 femele ?
Toate informatiile despre masculii Betta se aplica si la femele?
|
 |
|
|
Sunt cel mai mic frate
|
 |
|
|
|
Acum s-au dus amundoi sus ,probabil sa ia aer si stau de vreo 30 de minute acolo ,astept sa vad cum merg pe substrat ,poate mananca si mancare de Ancistrus ,defapt ar trebui , din cate am citit , sa manance orice mancare de pesti de pe jos deeci....
|
 |
|
|
Varsta e doar un numar
|
 |
|
|
|
Melcii pomaceea mananca WaferMix care e pentru sanitari ?
Daca nu ,ce mananca ?
|
 |
|
|
E vreun acvarist de pe acest forum din Ploiesti?Înafara de mine
|
 |
|
|
|
Cati litri are acvariul ?
Ce filtru ai ?
Substrat ,plante ,alti pesti ,alte vietati , temperatura,ph etc ?
|
 |
|
|
|
O poza poti sa pui ?
|
 |
|
|
|
Trebuie sa cumperi mai mult de doi creveti ,poti sa iei 10 creveti Red Cherry (RCS) ,pune niste moss si ca pesti poti pune 7-8 microrasbora Galaxy desi cred ca mai bine renunti la pesti ,ori 10 creveti ori 7-8 microrasbora Galaxy .
|
 |
|
|
|
Poze
|
 |
|
|
|
Mi-am luat doi melci pomaceea astazi de la Zoomania ,erau la aclimatizare,de fapt atunci aduseser? animale (pasari , pesti , hamsteri etc) ,acvariile erau la suprafata numai pungi ,era o punga fara apa care mi-a atras atentia ,erau melci pomaceea in ea ,am zis ca cumpar si eu doi , oricum imi doream , am luat mancare pentru porcusorul de guineea ,mancare pentru papagali si...... doi melci ,ei nu erau in plan . I-am zis vanzatoarei sa puna apa in punga cu melcii mei si a pus .
Am pus melcii in acvariu dupa 15 minute de aclimatizare si astept de doua ore sa se miste macar unul din ei dar nimic ,adica ies putin din cochilie dar nu merge niciunul mai misca coarnele alea dar atat.
Oare de ce nu merg p-acolo ,daca nu ieseau din cochilie deloc sau daca nu se trageau inapoi cand ii scoteam un pic din apa ziceam dar asa , ce au ?
|
 |
|
|
Salut 2005 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Cam de la cat la cat ?
|
 |
|
|
|
Am cumparat si un nou sortiment de mancare pentru domnul Betta si pentru prietenul lui(Ancistrusul).
Niste fulgi(pentru pesti tropicali) care nu par sa îi placa prea mult domnului Betta dar Ancistrusul adora acesti fulgi ,toti care au ajuns pe jos au fost mancati in 10 minute de Ancistrus pe cand la Tetra Pro Algae nu prea vine si nici la Sera Spirulina Tabs nu trage.
|
 |
|
|
Stire de ultima ora  :Azi am fost la Altex sa cumpar o priza programabila pentru acvariu ,am gasit una la 15 lei ,am programat-o sa functioneze de la ora 7:00 pana la ora 22:15 ,in ea am bagat neonul de la acvariu.
E ok sau se inchide cam tarziu(pentru pesti) ,eu zic ca ora 22:15 nu e o ora chiar deloc tarzie .
De la ce ora la ce ora o fi lumina in Thailanda sau in Cambodgia?
|
 |
|
|
 Eu am 17 ani ,voi?
|
 |
|
|
paradoxx wrote:Vezi, geo ? Vezi ? Ti.am zis ca nu o sa sti vreodata totul in legatura cu pestii tai :-) ai grija cu carbonul ala,sa nu uiti de el.
Hehe
Mi-am facut timp azi si l-am scos ,ca sa scap de grija .
Am dat comanda de mini siporax dar inele ceramice am cumparat de la petshopul din apropierea zonei in care locuiesc si deja am pus cateva .(am pus destul de putine dar sa mai fie loc si pentru siporax mini)
|
 |
|
|
|
Ok
|
 |
|
|