| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Da,problema era ca un litru de matrix nu costa 92 ron, costa 45 ron,BULUE nu iti mai bate capul.http://www.tropheus.ro/materiale-filtrante/324-seachem-matrix.html
|
 |
|
|
Tu nu ai inteles nimic din pacate,eu nu am o problema cu pretul tau,fiecare are dreptul sa ceara cat vrea pe produsele lui,daca tot vrei sa faci o comparatie macar fii corect,asta nu costa nimic.
|
 |
|
|
|
Sal,chiar daca nu este treaba mea,consider ca nu este corect pt membrii acestui forum sa pui acel pret.Asa pt tine un litru de matrix vrac coata 45 ron,spor la vanzare.
|
 |
|
|
|
Multumesc mult.
|
 |
|
|
|
Ai idee sunt invazive?
|
 |
|
|
|
Sal,chestiile alea rosii sunt macroalge?
|
 |
|
|
|
"Bulue" esti penibil !
|
 |
|
|
|
Nu iti bate capul cu GSP ul,se deschide cand vrea ula lui.
Am doua pietre colonizate cu GSP,sunt deschise cand unul cand altul,am stat si m-am gandit,daca era ceva in apa stateau inchise ambele.
|
 |
|
|
|
Sal,doresc si eu un goby doi daca se poate,multumesc
|
 |
|
|
|
Problema este ca au deja trei sapt,in mintea mea am crezut ca in cateva zile dispar.
|
 |
|
|
|
Ok,multumesc pt sfat.
|
 |
|
|
|
Pun asa:
-putin micro seachem saptamanal
-10 ml zooplanton seachem saptamanal
-foarte putin la doua zile un praf pt lps de la grotech nu mai stiu cum se cheama
- un cub congelate zilnic,am doar partru pesti si echipa cuc
-schimb 100l apa la zece zile,bazinul are 600l
|
 |
|
|
|
Sal,am o mare problema cu niste alge ca rugina,sunt peste tot in acvariu pe piatre,nisip,geamuri.
situatia sta in felul urmator:
Teste
-no3 -zero(salifert)
-po4-zero(salifert)
-alk-8(salifert)
-ph-8,1(salifert)
-ca,mg in parametrii(salifert)
Ce am incercat pana acum in cele trei sapt de cand au aparut:
-introdus reactor cu jbl silicatex
-suplimentat cartuse osmozor(filtru 1 mic,filtru 5 mic,filtru carbune,filtru ceramic,membrana,filtru nps,filtru carbune,filtru nps),mentionez ca inst de osmoza are cam 1000 l la activ.
Aveti idee cum pot sa scap de rugina asta,pt ca am ajuns la disperare ,astazi sterg geamurile si maine sunt iar murdare.
Am tot asteptat sa treaca avand in vedere ca acvariul este crud(trei luni),dar se pare ca nu mai vor sa ma paraseasca.
|
 |
|
|
Multumesc
|
 |
|
|
|
Sal,am foarte multe fraguri de corali prinse pe bucatele de piatra,acum vreau un sfat ce sa folosesc pt a prinde acele pietre pe piatra din acvariu?
Acest lucru tr sa il fac sub apa,doresc sfaturi in legatura cu produsele folosite de voi personal,multumesc.
|
 |
|
|
|
Sal,doresc sa cumpar niste rasina nps, nu prea stiu de unde,astept ceva sugestii daca se poate,multumesc.
|
 |
|
|
|
Sal,de unde ai luat pestii?
|
 |
|
|
|
Este verde cu mov?
|
 |
|
|
|
Sa iti traiasca,ma abonez si eu la o pereche daca se poate.
|
 |
|
|