[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Thereau1989
Forum Index » Profile for Thereau1989 » Messages posted by Thereau1989
koala wrote:Vezi PM si fa-te-ncoa', ca mi te rezolv mintenas.

Am fost ascultator! Ieri seara undeva in jur de ora 21:00 am fost in vizita la maestrul koala si m-am ales cu 5 "baboi" cum ii place lui sa le spuna. I am aruncat in bazin dar momentan sunt timizi si nu am reusit sa ii fotografiez mai bine dar imediat ce or sa iasa la zbor revin cu mai multe poze.

Treaba marfa este ca nu seamana unul cu celalalt, fiecare avand coloritul lui special. Unul dintre ei este predominant negru unul are o dunga neagra pe spate si in rest e galben si tot asa pana la ultimul care e galben complet, metoda de selectie folosita de stapan a fost una eficienta, am fost de fata cand au fost "selectati" din butoi
koala wrote:Vai de plt, cat rahat o sa aduni tu dupa ancistrusii aia... tine minte ce-ti spun.

Aproape m ai convins, cred ca renunt la lipitori.
Iau mai multi corry caci nu prea o sa am posibilitatea de aspirat substratul tinand cond de aranjamentul decorului. Ramane in pending ideea
Salutare, detin un acvariu cu dimensiunile 210L /55h / 60l . Pana de curand a fost populat cu africani dar acum doresc sa trec la americani.
Ca idee doresc sa tin maxim 2 familii, din 2 specii diferite 10-12 exemplare . Mi ar placea sa se si reproduca in bazin cam asta fiind si spectacolul.

M am gandit sa combin red terror cu viejq sau reed terror cu jd.

As putea incerca si doua specii diferite de vieja.

Ce parere averi despre compatibilitate?

Forum Index » Profile for Thereau1989 » Messages posted by Thereau1989
Go to: