Buna ziua! Am 22 de ani si de curand am adoptat o broscuta testoasa...pentru care vroiam sa amenajez un spatiu cat mai frumos...
Am citit putin...destul de putin(fiind foarte entuziasmata) ...despre cum se face ceea ce eu numesc "acvariu pentru broscuta", apoi am stabilit ca il vreau de 100L*50l*50 h ... si am decis sa il fac singurica

am luat geamuri de 6 mm si silicon alb pentru acvarii... si, ajutandu-ma de picioarele unei mese ca sa stea drept...si de un echer

pentru a verifica unghiul de 90 de grade... m-am apucat de lipit..
Insa, acum consider ca nu prea mi-a iesit...primele 2 geamuri s-au imbinat bine ...insa ultimele 2 cam lasa de dorit...a ramas geamul putin in afara..
Problema mea este ca nu stiu cum sa repar greseala....Nu vreau sa il umplu...apa vreau sa pun decat vreo 10 cm inaltime...insa nu stiu daca va rezista....ma gandeam sa iau niste coltare...pe care sa le lipesc tot cu silicon?...sau sa fac o rama din lemn...sau sa mai pun un strat de silicon...transparent..sa il intaresc..
Adevarul este ca ma cam depaseste situatia

...cand am vazut pe internet tot felul de filmulete parea chiar usor...dar acum....Va rog...ajutor!...