Message |
|
Mai intai cititi si respectati regulamentul acestei rubrici.
"REGULI de respectat in aria "Donatii"
In cadrul ariei DONATII va rugam sa respectati urmatoarele reguli:
- Nu postati cereri de donatii. Rubrica se adreseaza celor care au ceva de dat si nu doresc nimic in schimbul produselor oferite.
- Userii trebuie sa aiba completata rubrica Location din profil.
Posturile care nu respecta aceste reguli pot fi inchise sau sterse fara atentionare."
In afara de acest aspect pestii pe care ii solicitati ca si donatie nu costa o avere, cu 10-20 de lei puteti achizitiona 10-20 de pestisori poate si mai multi si puteti alege ce va place, daca nu aveti aceasta suma infima mai mult ca sigur ca nu veti putea avea grija de ei cum trebuie. Decat sa ii chinuiti /omorati mai bine renuntati. Pestii "exotici" la fel ca toate animalele "de companie" nu sunt "jucarii" "bibelouri" etc, sunt fiinte vii care necesita grija, respect, dedicatie, conditii optime de viata. Acvaristica la fel ca toate celelalte lucruri presupune sacrificii, timp, munca, pasiune, responsabilitate, atentie (la detalii).
|
 |
|
quaz wrote:http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/34954.page#p302516
Ce vina are acest pestisor, ce crime a facut ca sa sfarseasca tragic ? Serios acum, gandeste rational ! Se pare ca a fost doar un moft pentru tine.Pacat. Sunt multe site uri forumuri (de acvaristica) unde poti sa pui anunt de donatie ,un site cu trafic mare are fi olx , fa niste poze pestisorului , pune niste date despre el -specia, varsta, conditii etc si sigur se va gasi cineva care sa il adopte care sa tina la el , ai putea sa il donezi chiar celui de la care l-ai cumparat daca acesta se ocupa de aceasta specie. Daca as avea conditii l-as adopta eu , dar din pacate nu am. Da un search pe google la forumuri de acvaristica si posteaza anunturi cu foto adauga si un "urgent" daca esti asa grabit sa il dai.
|
 |
|
Mentionez ca anuntul nu imi apartie dar acest anunt poate ajuta pe cineva din aceasta comunitate de oameni pasionati de acvaristica.
"Donez acvariu 1000 litri cu suport de otel . Acvariul are dimensiuni 240 x 50 x 100 cm cu cadru metalic . Grosimea geamului este de 17 mm . Contine si fatada wenghe din pal . Momentan are o scurgere (picurare) la umplere 100% , nu am avut timp sa o descopar . La demontare /montare se poate descoperi usor pe unde picura . La umplere 80% (actual ) ,nu pierde apa . "
Tel: 0729 500 441
Foto se pot vedea aici :
http://olx.ro/oferta/donez-acvariu-1000-litri-cu-suport-contra-demontare-ID4hwf0.html
http://img23.olx.ro/images_mercadorro/68677156_5_644x461_donez-acvariu-1000-litri-cu-suport-contra-demontare-brasov.jpg
Imi cer scuze daca grasesc prin repostarea acestui anunt , o fac doar din dorinta de a ajuta pe cineva care are nevoie sau isi doreste un asemenea acvariu tanc. Cei care sunteti din Brasov sau aveti posibilitatea sa va deplasati si va doriti asa ceva ,grabiti-va este o ocazie unica . Eu din pacate nu am nici timp, nici spatiu pentru asa ceva
|
 |
|
Nu este greu de imaginat deloc, am avut parte de asemenea cazuri,depinde de marimea tubulaturii, a testoasei, in plus mai mult ca sigur ca in zona aia sunt numai case ...mai sunt unii care arunca direct la canal tot felul de mizerii, ridica capacul si toarna tot felul de zoaie, de mizerii...
|
 |
|
Dan Ionut Posibil sa o fi gasit iesind dintr-o gura de canalizare, mai mult ca sigur cineva, un "pescar" a prins-o a dus-o acasa, a incercat sa o tina in captivitate , sa o vanda si vazand ca nu poate (nu este "cuminte" incerca sa evadeze , in plus nu sunt multi amatori de asa ceva) a aruncat-o la WC, e normal ca odata ajunsa in sistemul de canalizare, dupa ce s-a dezmeticit a iesit la aer, cautand probabil balta , lacul din care a fost luata.
|
 |
|
Salut ! Pot sa vin eu sa o iau mai pe seara, sa o conuslt sa vad daca are vreo problema si sa o eliberez intr-un loc (rezervatie) unde va duce o viata linistita. Broscuta se numeste Broasca testoasa europeana de apa dulce ,specia Cistuda Emys Orbicularis -specie care din pacate datorita actiunii umane (distrugerea habitatului, constructii , amenajari , braconaj etc) este pe cale de disparitie si este protejata prin lege.
|
 |
|
|
|