Message |
|
ce imi trebuie sa realizez o bomba de co2? homemade? simpla pentru 63 l semi-plantat!
|
 |
|
paradoxx wrote:
Te-ajut cu ce pot,dar ajuta-ma si tu.Si te rog crede-ma,ca nu sti cand si cum se scrie corect.Dar haide sa nu dezvoltam.Pur si simplu am oripilatie vizuala cand vad aptitudini gresite de vocabularistica in cuvinte ce nu trebuie despartite.Si daca tot vrei sa o tinem on,ia-ti o creanga,si pune-ti niste moss pe ea.Il legi cu nylon de pescuit de creanga respectiva.Cat despre site-ul respectiv,vezi bine,observa,ca tu scrisesi mai sus cat si la inceputul topicului exact ce e scris cu rosu.End of story cu acest subiect.Cel putin din partea mea
de exemplu paradoxx care a tinut sa ma corecteze, dar in acest paragraf sunt mult mai multe greseli facute decat am facut eu! hai sa incheiem subiectul ca nu are rost sincer, deci pana la urma cine ma poate ajuta?
|
 |
|
fiecare scrie cum poate cat stie! ca daca stau bine si ma uit pe topicuri si voi aveti greseli de exprimare, scriere!
|
 |
|
daca forumul asta este de lb. romana atunci e clar! pe forumul asta vezi doar ironii si persoane care incearca sa se dea mari corectand pe altii! pacat , foarte pacat!
|
 |
|
eu am cerut o parere despre plante, vreau plante dar nepretentioase! daca cineva vrea sa ma ajute sa o faca, nu sa imi tina ore de lb. romana! si crede-ma ca stiu cand si cum se scrie "m-ai , mai" "asi - gresit legat" "a-si corect dezlegat" http://scri.ro/asi-sau-a-si-229.html
singur lucru pentru care am gresit , este ca sunt repezit! si nu stau sa vad ce si cum am gresit!
|
 |
|
vroiam sa m-ai stiu niste pareri de asta am intrebat inca odata!
|
 |
|
nu pot pune poze din diverse motive, imi poate recomanda cnv niste plante easy care nu necesita aditie de co2? si cv sa mearga la full led?
|
 |
|
Ce pot tine intr-un acvariu de 63 de litri, full led? Ceva easy, la fel si la plante ceva easy ce nu necesita instalie co2 si mari "tampenii", sunt incepator, si vreau sa invat de la 0! plus ca nu am un buget asa mare!
Acesta este acvariul: http://www.aquariumprest.ro/products.php?1398&cPath=23
|
 |
|
a-si dori sa imi spuneti niste plante care sa dea bine in acvariu 50-60 litri care nu sunt asa pretentioase! mersI!
|
 |
|
sa ma bazez pe accesoriile care vin cu acvariu? filtru, pompa, incalzitor?
|
 |
|
acvariul l-am achizitionat are 30 de litri, m-ar interesa sa iau un filtru intern, o pompa si un incalzitor, ieftine si bune  ! nu am bugetul asa mare! ceva ce sa ma tina 6-12 luni apoi voi trece la ceva mai performant, inclusiv schimbarea acvariului!
|
 |
|
a-si dori sa achizitionez un acvariu de 22.5 litri, si un filtru intern ieftin si bun, ce cantitate de substrat sa iau? in afara de filtru ce trebuie sa m-ai iau?
|
 |
|
bineinteles ca m-ar interesa, orice sfat este bine venit!
|
 |
|
Buna seara tuturor, a-si dori si eu sa imi cumpar un acvariu , acest tip: http://www.okazii.ro/pesti/acvarii/acvariu-20-litri-diversa-plus-filtru-a174764033 , a-si dori cateva sfaturi, ce echipament mi-ar m-ai trebui, cum se aseaza stratul si substratul, cum se planteaza plantele  si ce mi-ati recomanda pentru inceput!
|
 |
|