[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: FaraNumee
Forum Index » Profile for FaraNumee » Messages posted by FaraNumee
koala , dupa ce calculasem eu din vedere imi iesea 30-35 cm ( pleco ) , si l-am rugat pe un baiat sa mi-l masoare si a zis ca are in jur de 42 cm va-m lamurit ? Si da ! pe bebe123456 , am facut putina caterinca cu scalari si cu alea sa fiu sincer ori cum acuma folosesc siteu-l pentru schimburi si vanzari cand o sa mai am o problema o sa fac si un topic ,
Daca vrei sa ii dai cu rotile in sus da Daca vrei sa creaca plantele cumpara Jbl Manado bafta
Schimb un acvariu 80 35 45 , are inclus un capac cu 2 neoane t15 w fiecare , un incalzitor de 50W
si o punga de prietris alb cu albastru ,il schimb cu niste famili de ciclide , acvariu nu curge decat are zgarieturi minore , se poate vedea si ridica din bucuresti sector 5
Are vre-o 42 cm
Am un acvariu de 240 litri temperatura 28 , 6 ciclide si un pleco , voi scapa de pleco deoarece e prea mare si mi-e mila de cicllide ca stau cam inghesuite
Multumesc frumos
Am uitat sa mentionez scuze ciclide africane de malawi
Salut . Nu am mai imperechat ciclide pana acum , le trebuie un domritor matrimonial sa zic asa ? cam de cati litri ar trebui sa fie ? Ce temperatura si ce filtrare ?7
Vand 6 ciclide de malawi 8-14 cm , si un pleco de 32 cm , nu le stiu exaxt denumirea ciclidelor ,sunt hranite numai cu tetra discus si hrana vie , Sunt din bucuresti sector 5 , respund la toate pm
Pretul tuturor pestilor : 60 ron , Pesti sunt luati de la mine de acasa din lipsa de timp si puturosienie ) le vand deoarece vreau sa cresc discusii in acvariu

Forum Index » Profile for FaraNumee » Messages posted by FaraNumee
Go to: