[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: iulia2015
Forum Index » Profile for iulia2015 » Messages posted by iulia2015
Acvariu 200 litri Eheim 100x40x50 sticla 8 mm (389,9 lei pe bon - poza) (pret astazi 419 lei).
Filtru apa extern Eheim Ecco Pro300 - 559 lei.
Filtru apa intermediar - 82 lei am bon - nou (neudat).
Hranitor automat Eheim 3581 - 205 lei.
Termometru 150 W Eheim - 93 lei.
Curatator JBL Cleany - 30 lei.
Starter pt acvarii Denitrol JBL- 34 lei - mai are 1/2 cantitate.
Suport burete pentru acvariu = 12 lei pe bon.
Alte : termometru, poster, ventuze, hrana, etc

Toate cumparate din Hornbach si folosite mai putin de un an. Daca adunam = 1400 lei pret de nou.

OFERTA : TOATE LA 650 LEI usor negociabil.

Predare personala Bucuresti, sector 4. Nu trimit in tara.
Asigur si transport, in zonele limitrofe Bucuresti, contracost.
Intentionam sa le tinem impreuna cu pestii.
Sunt testoase de Florina cu tample galbene, noi le-am crescut dar intr-un acvariu de plastic rotund ce nu depaseste 35 cm si inaltime 10 cm. Fara filtru, dar schimbam apa zilnic. Nu as zice ca sunt pretentioase la curatenie, cu toate ca murdaresc destul de rau apa de la o zi la alta.

De aceea am ales acvariu mare, de 100x40x50 in care intentionam sa tinem doar vreo 150 litri apa si zona uscata deasupra, iar filtrul l-am vrea mare, ceva gen Eheim clasic 2215 (350) sau Eheim professionel 3 2073 (350) sau Eheim EccoPro 300 sau JBL. Asta ramene sa mai studiem.

As putea pune linkuri youtube care arata convietuirea in armonie a pestilor cu broastele, broaste neinteresate de pestii ce le inoata prin fata ochilor, acum nu stiu ce sa cred.

Necesitaea acvariului a venit de la existenta a 2 testoase de 3 ani ai familia noastra. Dorim si pestisori, sa vedem de care se potrivesc cu broscutele, pentru ca pestisorii vor fi partea mai atractiva a acvariului. Poate si ceva melci detectori de conditii normale ale ecosistenului.
Sunt Iulia, locuiesc in Bucuresti, nu am mai avut pana acum un acvariu, recent am cumparat unul de 100x40x50 si urmeaza restul.
Inca nu l-am desigilat, nu stiu inca nimic despre ciclare, dar abia astept. Pe vremuri tatal meu a avut un acvariu cu pesti (care traiau si chiar se inmulteau), dar nici tatal meu nu stiu nimic despre ciclare si toate substantele din ziua de azi.

Forum Index » Profile for iulia2015 » Messages posted by iulia2015
Go to: