Subscriu!!!
Apreciez hotarea si pasul facut. Câteodat? mi-as dori sa fi avut aceeasi hotarare. Pana acum nu s-a întâmplat si singurul motiv ar fi familia. Suntem destul de legati de ei si mi-ar fi foarte greu f?r?. Dar cine stie.
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de tot ceea ce aveti acum . In tara lucrurile nu cred ca se vor schimba in bine in viitorul apropiat.
P.s. Zona in care locuiti acum este minunata si când zic asta cred ca sunt in asentimentul tuturor celor de pe forum
Am aflat in seara asta ca avem cunostinte comune - eu cu Vlad. Ar fi o pl?cere sa va cunosc pe toti sau macar pe o parte. Daca se face intalnirea voi încerca sa ajung.
Seara buna ,
Ai perfecta dreptate aici. Sincer nu stiu ce fel de stea este si daca exista compatibilitate cu un acvariu marin cu pesti si corali. Nu as vrea ce-i drept sa dau pe apa sâmbetei putinul pe care l-am incropit pana acum. Mai trebuie documentat.
Pachetul pentru Ploiesti a ajuns. Sunt superbi . Coralii s-au deschis deja si arata exceptional . Multumesc foarte mult pentru deschidere, pentru modul super profi de ambalare ( coletul a rezistat mai bine de 12 ore ) iar de bonus ce sa mai zic. Jos palaria. o sa existe cu siguranta o data viitoare.
Bine v-am gasit,
Numele meu este Marian si va scriu din Ploiesti. Microbul acvaristicii il am din clasa a -VIII-a adica de vreo 15 ani. Mai întâi apa dulce si apoi apa sarata. In prezent am un acvariu steril de 200 de litri cu discusi - de aproximativ 3 ani jumate si un acvariu marin de 180litri brut startat in 22 februarie anul acesta . statutul per ansamblu - încep?tor . Sunt multe lucruri de invatat, dar atunci când pui suflet cu siguranta se invata cu pl?cere, mai ales ca acum informatia este la indemana oricui.
M? bucur de cunostinta,
Sa auzim numai de bine