[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sorin18_my_
Forum Index » Profile for Sorin18_my_ » Messages posted by Sorin18_my_
ReBella wrote:Daca stii engleza aici este un articol lung dar bun despre discusi, este si o sectiune cu plante care se pot tine la temperaturi ridicate : http://aquaticconcepts.thekrib.com/Articles/PAM_Discus.htm
Mai sunt si alte articole pe care le poti gasi cu Google daca scrii "discus plants". Daca nu te descurci cu elgelza o sa incerc sa iti fac eu o lista cu plante.

Bun, cred ca este suficient de explicit articoulul, ms mult .
P.s. : Nu am vrut sa ii zapacesc cu decorul si plantatul dupa mutare, am zis totusi sa se obisnuiasca si sa inceapa sa manance calumea.

Porcu wrote:
Sorin18_my wrote:nu mai stiu parola de la mail, dar i-am dat un mesaj lui mosu poate inlocuieste mailul si schimba numele .

Pina raspunde mosu la PM o sa intre copii tai pe forum . Iti inlocuiesc eu mailul si iti dau pe PM o parola noua la contu' vechi (daca ai uitat-o).

Ok, astept pm-ul cu parola noua .
Curand o sa urmeze si decorul si cateva plantute.
O sa mai am cateva intrebari referitor la ce plante inafara de anubis ar rezista la temperaturi mari de 29-30 grade.
image

image

image
image

Da ar fi ceva, nu mai stiu parola de la mail, dar i-am dat un mesaj lui mosu poate inlocuieste mailul si schimba numele .
image
image
image
Salut numele meu este Sorin activam acum 9 ani de zile pe acest forum sub numele de Sorinel18_my, a trebuit sa abandonez hobby-ul din cauza calculatorului de care nu m-am despartit nici pana acuma pentru ca fac grafica pe el darrr m-am intors la vechea pasiune si m-am pricopsit cu un acvariu juwel vision 260 L care avea bineinteles avea 9 discusi, 3 dintre ei au varste de 2 ani jumate, este formata si o pereche, abia astept sa inceapa nebunia cu depusu ca am si acvariu pregatit pentru asa ceva, frumos crescuti de o fata mare iubitoare al acestui peste.
Mutarea acvariului si a pestilor a fost facuta de bine cunoscutul g.g care vreau sa ii multumesc inca odata pentru discusii care mi a oferit cand eram mic moka .

P.s.: Pestanii au ajuns au ajuns la un iubitor de discusi care spre ca i-a crescut in continuare frumos, pentru ca pierderi nu au fost .

Salutare inca odata numai bine o sa atasez si cateva poze cu draguteii very soon.

Forum Index » Profile for Sorin18_my_ » Messages posted by Sorin18_my_
Go to: