Se pare ca am mai multi pestisori in acvariu...
Azi dimineata ma uitam sa vad cam ce am de facut marti - miercuri cand o sa fac un pic curatenie in acvariu, si cum ma uitam eu asa la decorul ala 3d, vad ceva miscandu-se la suprafata... si surpriza.... o silueta micuta de 5-6 mm cu un corp gri mic si alungit si cu 2 ochi bulbucati la capat
Am stat si m-am uitat un pic si am vazut ca sta numai pe la suprafata, din pacate in spate am plante si nu il pot urmari... sau eventual sa vad daca sunt mai multi. Am vazut totusi ca e agil, venise un dario rerio in viteza dupa el, iar asta micut avea o viteza de neimaginat si s-a ascuns intr-un colt

. Din pacate nu am alt acvariu sa il transfer si nici nu cred ca il pot prinde... si nu cred ca ar fi nici recomandat . Sper sa reuseasca si sa se faca mare.
Acum niste intrebari.... Asta mic cu ce se hraneste ? Trebuie sa ii dau ceva special ?
Si alta problema , a cui e micutu asta ? Cred ca ar fi 3 posibilitati
- am guppy in acvariu si vad ca tot urmaresc aia o femela matura
- am platy 2 bucati dar nu stiu ce sex au.... insa i-am vazut de multe ori mergand prin spatele plantelor...
- am black molly 2 bucati, si din nou nu stiu ce sex au... insa de vreo 2-3 zile vad ca stau intr-un colt al acvariului si se misca de sus in jos cateodata...
Mai am si dario rerio si neoni dar astia parca is tetra... si nu nasc pui vii... parca asa stiu.
Acum nici nu stiu... as fi vrut la curatenie sa scot si niste plante ca nu imi plac ca aspect... sper totusi sa pot scoate apa, vad ca asta mic sta doar pe la suprafata... nu as vrea sa il trag din bazin din greseala...

.