Scuze de scris daca ati observat la inceput am incercat sa scriu 100% romaneste dar din pacate au iesit niste...... ceva... incerc sa ma controlez dar ce sa fac obisnuinta smart phone.
Stiu ca e cam mare pentru un incepator dar asta e un vis indeplinit.Nu pot spune ca sunt chiar 100% incepator deoarece am mai avut un acvariu de vreo 30-40 litri cand eram copil dar nu se compara mai ales ca pot spune din experienta ca e cea mai mare gresala sa lasi un copil sa isi faca de cap cu un acvariu fara macar niste sfaturi daca nu supraveghere. nu ca as fi ascultat dar......bine ca nu l-am tinut mai mult de 2-3 luni.
De ce folosesc si ferropol si profito? multumita binevoitorilor ce vor sa vanda cat mai multe din magazine, cand vrei un avariu cu pestisori si daca se poate si plante si din pacate habar nu ai ce fel de plante si crezi ca poti sa le potrivesti pe parcurs si ca si in cazul meu.Si am si destule tipuri de plante.
da stiu multi o sa radeti dar cand am cumparat plantele habar nu aveam sau nici macar nu ma gandeam ca o sa creasca unele foarte mult. le vedeam in acvarii la vanzare si imi placeau si voiam si daia si de ailalt? si dupa aceea au inceput sa creasca mari si frumoase.
nu ca ma plang , chiar ma bucur dar nu ma asteptam ca am mai auzit cazuri cand nici o planta nu rezista dar la mine .........se simt ca acasa