paradoxx wrote:Nu e vba de debit, am resun 2500 in acvariul cel mare si chiar le place cateodata sa se joace in debit. Cred ca e vba de ceva ectro-shit ce le incarca senzorii de pe abdomen(linia laterala de.a lungul corpului) precum si porii din osul cranian. stiti voi despre ce vbesc nu imi vine acum exact, daca te uiti la cum functioneaza filtrul Hydra e cea mai plauzibila idee a motivului pt care se feresc de el
Pe electro shit' am mers si eu....
Acum mai este un aspect: pe jumatea lu' aia mari, so f*tut lumina alba de o sapatamana.
//Chiar azi am fost la LED-arie si am luat cele necesare sa schimb tot iluminatul.
Am facut deja jumatate. (ma laud' dupa ce termin, pe topicul borcanului) acu' mai trag oleaca din buturuga sa imi revina cheful de munca... //
Poate lumina a fost cauza....(desi, reactiile erau clare, cu filtrul on/off)
Despre debitul de la iesire: exclus. (acolo evacueaza si 2260 macar 2000L/h)
opincarul wrote:Baieti, am ~25 de litri de alcool izopropilic de puritate certificata 99,99% si inca vreo 10 de solvent tehnic (combinatie de alcooli). Stati cuminti ca mi-am blindat ficatul in ultimii 2 ani
Mai am doar: ~4L acid azotic, ~ 10L acid sulfuric, si alte' dastea....
Cumva' ati sunat la liga, in vederea clarificarii cu statutul de membru?
Chiar daca jucati' in oarece' club exclusivist/privat, (va trebui sa ajungeti' la competitie cu astia inregistrati in liga nationala).
Intre 0.1 si 0.2, am in urina..... (constant, cred)
Ballmer Peak, nu se aplica la mine ca nu mai fac programare. (sunt doar un betiv nenorocit)
Acum, revenind la topic: ieri dupa doua teste de NO3 => 10, azi: tot dupa doua => 60 (si nu am baut ieri nimic, iar azi, dupa ce am facut testele)
Cum dracu se poate sa am ieri, 10 la NO3 si azi 60?
Mentiune: apa nu este schimbata de 11 zile.
Ca si idee: exista undeva, ceva tabel cu cati' ml ori subdiviziuni, trebuie puse la testele astea? (JBL, la cutie de plastic)
Mi se pare deampul*a' administrarea cu picatura. (chimistu/sluga mea, afirma ca picatura este cu +/- 20% mai mare ori mai mica functie de cum se apasa pe recipientul de administrare)
LEdit: acu am vazut poza cu nenorocirile inerente.... (manevra este: nu beau nimic in afara de bere)