[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Bora
Forum Index » Profile for Bora » Messages posted by Bora
koala wrote:- Combinatia e oarecum nefericita, ca sa zic asa.
- Ce volum are bazinul tau?
- Spectacolul oferit de perechea de parinti, crescandu-si puii, este ceva deosebit... merita!
- Scoate gouramu' ala si fa-l cadou cuiva... cei 2 hoplo si sanitarii mici (corydoras) au sanse sa reziste atacului perechii de parinti, desi ai putea sa renunti si la ei.

Daca ar fi bazinul meu, asa opri doar perechea de Sajica & puii ... atat! Hai, poate si-un Ancistrus.

Bazinul are 160l brut.
Gourami-ul, ma batea deja gandul sa-l donez, acum o voi face mai repede. Daca e cineva amator poate sa-mi spuna aici.
Asa este, "larvele" de fapt sunt pui... I-am studiat mai bine azi. Asa e cand esti la inceput si nu sti de nici unele. Chiar nu ma asteptam sa ma trezesc cu pui, desi de ceva timp am vazut ca unul din cei 2 sajica a inceput sa sape in pietris, dar am crezut ca asa fac ei.

Problemele abia acum incep. In acvariu am acum urmatorii locatari: o pereche de sajica + cardul de pui , 1 gourami, 2 hoplosternum thoracatum si 4 cory. Partea nasoala e ca nu am unde sa-i bag. Sunt la primul acvariu si nu ma asteptam la pui asa repede. As putea sa il impart cumva in 2 pe cel deja existent, eventual cu o plasa de tantari bine ancorata sau le trebuie tot bazinul?

Multumesc anticipat pentru sfaturi si sugestii.
Salutare,

Vin si eu cu o "mica problema" inaintea voastra. Ieri seara am fost in Hornbach si am luat niste larve de tantari pentru ai mei pesti (2 sajica, 1 gourami si vreo 6 sanitari).
image
Azi pe la pranz am zis sa le dau o tableta de larve, dar in loc sa se inghesuie la mancare, nici macar nu le-au bagat in seama. Foame le-ar fi fost ca i-am incercat inainte cu putina mancare si se bateau pe ea.

Acum larvele de tantari au inceput sa misune in acvariu, iar ai mei sajica sunt foarte agitati si imi alearga ceilalti pesti. Este normal sa faca asa, sau sa incep sa adun larvele de tantari si sa nu le mai dau?

Va multumesc tuturor pentru sfaturi si sugestii.
Plantele au ajuns la mine si acum stau frumos in acvariul meu. Multumesc mult de tot pentru donatie.
Salutare,

Caut si eu niste melci pomaceea. Daca mai are cineva de dat ma ofer sa primesc si eu cativa.

Multumesc anticipat.
Sorin3030 wrote:Dau si unul singur daca isi doreste cineva o "piesa centrala" intr-un acvariu mai mic.200 litri brut e conditia pentru toti 4

Salut,

Crezi ca se intelege cu un scalar intr-un acvariu de 120l?

Multumesc frumos,
Catalin.
Akaiu wrote:Fac curatenie si in loc sa ajunga la ghema m-am gandit ca poate fac altora trebuinta:

2 buturugi de lemn.
3 pachetele de pietris decorativ - alb si negru
1 borcan mare de hrana fulgi pentru pesti JBL. 90% plin
1 chlorine neutralizer. sticla plina cam 70%

Se pot ridica din zona Piata Progresului.

Cristian

Salut,

Pana la urma se doneaza ceva sau nu?

Forum Index » Profile for Bora » Messages posted by Bora
Go to: