[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adellla
Forum Index » Profile for adellla » Messages posted by adellla
Vreau eu diamond watchmann gobby. Poti sa imi lasi un nr de telefon sa stabilim cum luam legatura...
Merci
Salut!
Doresc sa achizitionez un set de pompe de dozare si ii rog pe cei care au (au avut) una din aceste marci sau altceva din gama low cost sa ma ajute cu o parere.
In principiu am ajuns saaleg dintre urmatoarele variante:
1.aqua magic

http://www.aqacenta.com.au/AM104144/REEFDOSER-EVO-4/pd.php

2. marine magic

http://www.marinemagic-online.co/index/?product=aquarium-dosing-pump-triple

3. jebao...

http://www.fish-street.com/jebao_auto_dosing_pump_dp-4

Va multumesc!
Buna! Imi pare rau ca dipare pt ca ii mergea minunat...insa ma bucur ca te-ai hotarat sa il maresti
Poate rezervi pt mine pestele ala rosu As vrea multe de acolo, dar ne auzim mai tarziu sa-mi spui cum il vinzi...
Cumpar goby de nisip (Valenciennea puellaris) si clown goby verde/galben.

Merci!
Doar pt Bucuresti... Nu trimit colete.
Se poate inchide, multumesc de gazduire!
adellla wrote:Asa cum spune si anuntul, vand arici Mespilia globulus albastru. Il am de 4-5 luni, este santos, plumbaret si strangator
Am multi corali mici care inca nu sunt lipiti si cum nu am descurc prea bune cu super glue ) prefer sa dau ariciul momentan...
L-am comparat cu 95 Ron, asa ca discutam...

Vand/schimb/ dau....nu vrea nimeni un arici?!
Asa cum spune si anuntul, vand arici Mespilia globulus albastru. Il am de 4-5 luni, este santos, plumbaret si strangator
Am multi corali mici care inca nu sunt lipiti si cum nu am descurc prea bune cu super glue ) prefer sa dau ariciul momentan...
L-am comparat cu 95 Ron, asa ca discutam...
Va multumesc pt solutii... pestele foxface nu se atinge de ale iar varianta cu aspiratorul nu cred ca este ok pt ca asa le-am inmultit initial in tot acvariul ((
Sper sa faca minuni crabul acesta de care am citit

Asa cum spune titlul, cumpar Emerald crab...
Daca are cineva unul in plus sau vrea sa scape de el as fi recunoscatoare, am acvariul de cateva luni si e plin de bubble alge...nu stiu alta solutie
Multumesc!
kirucd wrote:Iti sugerez sa faci pieptanele cu golurile si dintii de 5 mm latime, iar grosimea acrylului
de minim 5 mm.

Poti sa il lipesti cu silicon fara probleme.

O zi buna,
Dragos

Multam... ma gandeam la 8...dar poate o sa-l fac de 6mm.. cat despre dinti...am retinut...
Daca fac pieptanul din plexiglas se poate lipi de acvariu tot cu dowcorning sau trebuie alt adeziv? Va multumesc...
koala wrote:Teoretic, teava de aluminiu (duraluminiu) este "sfanta".
Practic, si teava metalica vopsita ofera suficienta protectie... evident, la un moment dat va incepe sa rugineasca. Dar, nu te gandi ca se "mananca" imediat.

Eu am stand metalic, vopsit... imbracat in PAL.

Ok..merci... atunci din fier o sa-l fac si eu...
Salutare...aveti idee daca este ok sa fac suportul la acvariu din teava de otel vopsita si imbracata in mdf...sau trebuie neaparat din aluminiu sau inox...?
Pai la una singura nu m-am gandit...tot de ajutorul vostru am nevoie...am vazut ca parerile sunt impartite intre bio pellet si aditie de carbon sau no3po4...oricum cu ajutorul uni reactor...de bio pellet sau de alta substanta...gresesc?
In principiu vor fi corali si anemone, iar pesti vor fi 2 clown fish, 1 mandarin, 1-2 royal blue tang si 1-2 yellow tang...cam atat ma gandesc acum ca o sa bag...
Din ceea ce a zis Dragos, cred ca rezulta urmatorul desen...
Nu mai este nevoie de acele zone cu viteza marita a apei? In acest compartiment de filtrare bio intra burete, carbune activ, inele ceramice...tinand cont de populatia de mai sus...
Buna seara! Sunt Adela si deschid acest topic in speranta ca cei mai experimenati, si nu numai, ma veti ajuta sa fac ceva frumos...
Am comandat astazi sticla...va fi un bazin de 400l... 1100x600x600...in loc de 300l cum doream initial...
Tot astazi am comandat si un skimmer reef octopus RO PS 1000. (http://shop.acvariu.ro/skimmere/48-reef-octoups-ro-ps-1000int.html)
Intrebarea este care dintre voi are un sump relativ simplu..si de care este foarte multumit...sa mi-l recomande si mie...
AM cautat pe net...si sunt sute de variante...imi e imposibil sa aleg unul...macar sa imi spuneti la ce trebuie sa ma uit...
Prin relativ simplu ma refer la unu doaua reactoare, skimmer..si cam atat echipamente...restul doar medii filtrante (si poate o lampa UV daca recomandati, desi unii dintre voi am vazut ca sunteti impotriva UV...)
ok...acestea fiind spuse propun sa inchidem acest topic...si sa ne mutam in coltul acvaristului incepator...deoarece mai am ceva intrebari dar care nu tin doar de bean animal...asa ca va rog sa ma ajutati in noul topic ce o sa-l deschid...va multumesc!
Salutare...am vorbit la vanzatori...si pompele AC desi pe site scrie ca au "variable speed"...au doar posibilitatea de a varia debitul prin trei racorduri de diametre diferite... ))
in rest toate bune...
Esti sigur referitor la AC? deoarece pe site (linkul din postul anterior) scrie ca au viteza variabila...(implicit debit...)

Forum Index » Profile for adellla » Messages posted by adellla
Go to: