[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: corecox
Forum Index » Profile for corecox » Messages posted by corecox
Pestii au rezistat.. de un an au rezistat .. dar asta pare mai ciudat si de aia imi fac griji
Sta in bol. dar nu se plimba.. sta intr-un singur loc.. ma gandesc ca daca era bolnav murea pana acum ... de cand l-am luat e asa .. si il am de vreo 4-5 luni ..
Ok. Multumesc mult de informatie . Asa o sa fac. Debitul oricum scadea cam pe la 3 saptamani..
O data la 3 saptamani sau o data la luna. Il scot, il demontez complet, spal buretele din el cu apa pana nu mai iese mizerie iar celalte bucati inclusiv motorasul le clatesc
Nu am un acvariu mare, are undeva la 30 de litri parca.. am un singur filtru pe care il curat periodic apa schimbata in fiecare luna in procent de 30-40%...
De cand l-am luat pe el am avut ca si pesti 4 sanitari si un xifo mascul si am mai observat ca se alearga cu acel xifo...
Iar de mancare nu le dau mult... o data pe zi. nu am avut niciodata pesti bolnavi care au murit in acvariu ..
Cum vedeam ca ceva este in neregula cu vreun peste il mutam intr-un bol...
Totusi tind sa cred ca este de la mancare.. a mai facut asa si era pe moarte: se lasa dus de filtru, statea intr-o parte si chestii de-astea si l-am pus in bol pana si-a revenit si dupa l-am pus inapoi in acvariu si se intampla din nou ...
Atasez si o poza. tin sa precizez ca nu mai am acei pesti decat un xifo din ei restul nu ii mai am.
E posibil sa o fi batut.o masculul xifo?
si a doua poza
Salut am si eu un peste "albastru" ii spun asa pentru ca nu stiu rasa.... si de ceva timp il stiu bolnav... cel putin asa imi pare
mai am un xifo si se tot alearga probabil il bate acela. dar astazi mi s-a parut destul de umflat, niste pete ciudat si codita foarte ciudata. atasez o poza. si mai am o intrebare gupy se impaca cu xifo ? din ce am citit pe forum sunt ok

Forum Index » Profile for corecox » Messages posted by corecox
Go to: