| Message |
|
|
|
Vand acvariu Aquael 54l+ filtru intern Tetra in400 plus+ incalzitor Tetra+ autocolant negru pe spate+ termometru+ leduri in capac. Se da exact cum se vede in poze cu tot cu cioate, pesti(2 ancistrusi maturi, 2 guppy m+f, 2 xipho f+m, vreo 16 pui xipho). 200 lei URGENT, vreau sa cumpar unul mai mare. Sunt din Militari, pot asigura transport prin imprejurimi. tel:0767224317
|
 |
|
|
|
As dori si eu cativa pui, va rog!
|
 |
|
|
|
salut. ti-am lasat mesaj aseara
|
 |
|
|
|
S-au dat, se poate închide, multumesc!
|
 |
|
|
|
Donez puii de ancistrus negri, varsta 3saptamani, in zona orsova, cartierul militari.
|
 |
|
|
|
Schimb pui ancistrus albi si negri in varsta de 2 s?pt?mâni cu neoni. Valabil cam 12 bucati. Schimb prin zona militari.
|
 |
|
|
|
Caut sa cump?r un acvariu pe care sa îl folosesc pe post de maternitate. URGENT!
|
 |
|
|
|
mai nou, am icre de ancistrus depuse.e vreo problema daca las puii cand ies in acvariul asta? nu am altul mai mic. mai am 5 guppy, 3 neoni si 5 ancistrusi. acopar si filtrul pe unde trage apa cu o plasa ceva sa nu poata fi trasi inauntru.
|
 |
|
|
|
Caut sa cumpar un acvariu mic, in stare buna, cu capac cu neon, filtru intern. Ceva in genul celor de la Hailea de 6,6 litri. Prefer sa fie pana in 10 litri. Pot sa dau si diverse la schimb. Multumesc!
|
 |
|
|
|
Asta e ce am momentan. vreau sa incep cu schimbatul pietrisului, sa pun un substrat sa pot sa am niste plante, sa scap de decoratiunile de plastic, sa ma axez pe vivipari deocamdata, ca sunt mai usor de intretinut.
|
 |
|
|
E si ancistrusul sub crocodil  ) s-a pitit bine.
|
 |
|
|
|
Am inteles. De obicei se ascundeau in gura crocodilului, in nuca de cocos, pe sub filtru. Aveau unde. Oricum vad ca acum nu mai sta pe unde a sapat.
|
 |
|
|
|
Acum cand am venit de la munca, am vazut ca era sapat sub o decoratiune in acvariu. m-am uitat si am vazut o femela de ancistrus acolo. e posibil sa se apuce sa depuna icre?
|
 |
|
|
|
Am inteles. Multumesc de sfaturi. O Sa ma apuc in weekend de el.
|
 |
|
|
|
Buna ziua! De aproape o saptamana am f?cut rost de un acvariu de 60x30x30 Aquael, cu filtru intern tetratec in400 plus, înc?lzitor tetra ht75, pompa aer Hailer aco-2202, cu 5 ancistrusi(3 negri, 2albi), 2 carasi(cred), 3 neoni, 3 guppy(1m,2f), 2 plante artificiale, 2 decoruri(un crocodil si o nuca de cocos) si pietris(destul de mare zic eu). Treaba sta in felul urm?tor, vreau sa m? apuc sa cresc numai viviari deocamdat?, fiind încep?tor, sa vad cum sta treaba pana îmi iau unul mai mare. Vreau si niste plante, nu f multe. Daca aveti vreun sfat, e bine venit. Va multumesc. Revin cu poze cu acvariul.
|
 |
|
|
|
Am si eu nevoie de ajutor. Vreau sa o iau de la 0, sa refac acvariul in totalitate. Substrat, strat, 2-3 plante, 2-3 ancistrusi si cativa vivipari. Sa îmi zic? cineva ce substrat sa iau, firma, ce plante, cum sa le pun, cat sa las acvariul pana pot sa pun pestii. Un pm ar fii bine venit. Va multumesc.
|
 |
|
|
|
Duminica diminea?a am cump?rat 4 guppy, 1 mascul si 3 femele. Înainte sa ii pun in acvariu, i-am l?sat câteva ore intr-un vas cu niste apa din acvariu. Luni diminea?a am v?zut ca 2 femele petreceau majoritatea timpului lâng? filtru. Una dintre ele p?rea gravida, avea burta cam mare, o pata neagra lâng? anus, cealalt? nu avea nimic. Una dintre ele a murit ieri la prânz(cea gravida) si cealalt? sta in continuare pe lâng? filtru. Pleac? de acolo doar când m?nânc?. Poate m? ajuta cineva si îmi zice care e cauza. Acvariul e de 60l, cu filtru tetratec in400 plus, înc?lzitor tetra ht75, pompa aer hailea aco-2202. Ca pesti mai am 5 ancistrusi, 2 carasi( cred) de vreo 7cm, si 3 neoni, toti f?r? sa dea semne de vreo problema. Acvariul l-am luat deja in functiune cu pesti de la cinev, sâmb?t?.
|
 |
|
|
|
Acesta aste acvariul pe care l-am captat.
|
 |
|
|
|
Ma numesc Andrei, am 27 ani si sunt din Bucuresti(militari). Am primit de la cineva acum câteva zile un acvariu Aquael de 60l. A venit cu filtru Tetratec in400 plus, Înc?lzitor tetra ht75, Pompa aer hailea aco-2202. Este populat de 3 ancistrusi negri, 2 ancistrusi albi, 2 carasi(cred), 3 guppy(1m+2f), 3 neoni. Sunt încep?tor in domeniu asa ca orice sfat e bine venit.
|
 |
|
|