[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Vlad_al88
Forum Index » Profile for Vlad_al88 » Messages posted by Vlad_al88
schimbare nisip de granulatie mai mica
cooler jbl 200 care face o treaba foarte buna
am facut o instalatie de leduri de care sunt cat de cat incantat. o sa incerc sa fac alta cu mai multe leduri
am reusit sa gasesc si hrana nls chiclid formula de care pestii sunt foarte incantati
image
photo uploading
image
20mb image hosting
image
free photo hosting
image
screengrab
image
image hosting
image
image hosting 30 mbimage
uploading pictures
paradoxx wrote:ca o afirmatie asupra filtrului Resun 2500;da,este chiar ffoarte puternic,nu ma asteptam nici eu,il am de fix 1 an,si nu e nicio urma de uzura,la o astfel de chinezarie am ramas surprins.

Sper si eu sa reziste , azi a mai venit un aquazonic f2200/2200l/h ,le pregatesc pentru bazinul care urmeaza pentru ciclidele mele
150/50/50
image
Incearca sa lasi capacul deschis.eu asa am reusit sa scad temperatura
done
image
filtrul resun e mult mai puternic decat ma asteptam.
am acum 2l de micromec si 1l de sintomec in extern ,am pastrat primul raft de bureti
Multumesc mult Dan. Vreau sa renunt la filtrul intern bluvave 07 , face o treaba buna dar e cam mare. Daca umplu jbl-ul 901 numai cu micromec sau cu siporax si pun un filtru intern resun sp2500 pt filtratea mecanica e mai bine?
superb acvariu. ape limpezi
Puteti va rog sa ma ajutati cu speciile pestilor?
image
image
image
Salutare, ma numesc Vlad si vreau sa-mi prezint si eu acvariul cu ciclide
-acvariu cayman 110 =230l
-filtru intern bluwave 7 + filtru extern jbl 901
-neon agua glo+marine glo+ 2 benzi led 80 cm alb pur + 80 cm albastru. led-urile le folosesc doar ziua
sunt incepator in acvaristica , va rog daca am gresit cu ceva pana acum sa-mi spuneti

image
image
image
image
image
image
image
image
image

Forum Index » Profile for Vlad_al88 » Messages posted by Vlad_al88
Go to: