[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rdjohann
Forum Index » Profile for rdjohann » Messages posted by rdjohann
Incepator !

Starter acvariu !

Saptamana viitoare primesc Sarea , spartura , si pot sa cumpar totodata si 10 kg de piatra vie !
Bacteri gasesc cunva de cumparat la magazinele de duzina acvatica ! multi din vanzatori sunt chiar pe linga cu informatiile !
daca gasesc BIODIGEST...cate flacoane la 180 L ?
Am filtru extern SUN SUN 1400 - ce sa bag material de filtrare ? ce este cel mai bun !?
scuze pentru avalansa de intrebari de incepator !
Mesi pentru intelegere !
MERSI DE SFATURI si AJUTOR!
Saptamana viitoare primesc Sarea , spartura , si pot sa cumpar totodata si 10 kg de piatra vie !
Bacteri gasesc cunva de cumparat la magazinele de duzina acvatica ! multi din vanzatori sunt chiar pe linga cu informatiile !
daca gasesc BIODIGEST...cate flacoane la 180 L ?
Am filtru extern SUN SUN 1400 - ce sa bag material de filtrare ? ce este cel mai bun !?
scuze pentru avalansa de intrebari de incepator !
Mesi pentru intelegere !

Sunt incepator ! am acvariu nou de 180 L 100x40x45 . vreau sal dedic vietuitoarelor Marine
Saptamana viitoare am sa asez Spartura de coral si am sa adaug Saramura la 100L parca 3,7 kg .
Apoi ca. o saptamana functiune fara Skimmer, apoi piatra de Mare , funktie skimmer alta saptamana , apoi Corali , si echipa de curatenie !? sau ?
O zI FRUMOASA TUTUROR si Paste fericit !
Mersi de indrumari si scuze pentru maniera de incepator !
Imi cer scuze , am uitat sa dau info. SUNT DIN SIBIU !
Se mai vinde COMPLET ? sau deja ai descomplectat ?
Va Salut,
Formez acvariu nou , 180 L am nevoie de ca. 7 kg piatra vie ! poate si mai mult , de asemenea si piatra moarta pentru partea de jos !
Rog oferte de bun simt ! informatii provenienta ! cateva poze ar fi foarte ok !
Ofer si rog seriozitate !
Astept cu deosebit interes Oferte !
Multumesc !

Forum Index » Profile for rdjohann » Messages posted by rdjohann
Go to: