[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: akaware
Forum Index » Profile for akaware » Messages posted by akaware

Pret 10 lei sau schimb cu plante ,RCS, sau melci asasini sau de substrat

0762125625
Schimb 2 Ancistrusi maturi(6-7 cm aproximativ) cu plante,creveti red cherry
Detalii pe pm
Donez un caras de aproximativ 6 cm si un gurami de 5-6 cm

Telefon 0762125625
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"

Multumim de intelegere!

ADMINISTRATIA
S-au dat , se poate inchide, multumesc.
REZERVATE MOMENTAN
Donez 5 zebre roz mature, cred ca sunt 3 femele si2 masculi

0762125625
Se poate inchide, multumesc
Dupa o tura de gradinarit scot la donatie 4 fire cabomba, 2 fire elodea, un pot de hydrocotyle sp japan, si inca 2 plante la care nu le stiu numele, vreo 5 fire.
Se ridica de la prosper center, sector 5

Pot sa primesc si melci asasini pe plante , dar nu e obligatoriu
Nu pot face asta pentru ca numaratorul de bule e de la un perfuzor si furtunele, la ambele capete, sunt cumva lipite si nu le pot scoate.

Daca desfac dopul de la sticla cu bicarbonat si bag apa cu seringa pe furtunul care duce la numarator, stric toata instalatia, sau pierd doar CO2 care s-a facut in sticla respectiva?
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"

Multumim de intelegere!

ADMINISTRATIA
Ma gandeam ca se umple singur,sau ceva de genul.

Acum mai am ce sa ii fac?
Mi-am facut si eu o bomba astazi.
Am respectat reteta si procedeul.din a doua sticla pleaca robinetul,numaratorul de bule si valva unisens in aceasta ordine.

Problema e ca in numaratorul de bule nu se intampla nimic,trebuia sa il umplu cu apa inainte sa dau drumul la instalatie?

De bagat CO2 baga ,dar nu imi dau seama cum pot numara bulele care imi intra in acvariu si imi e frica sa nu intre o cantitate prea mare.

Am folosit numaratorul de bule de la un perfuzor,si robinetul la fel.

Un sfat se poate?
s-a dat? daca nu, as fi interesat.astept un pm

Forum Index » Profile for akaware » Messages posted by akaware
Go to: