[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Andraaa
Forum Index » Profile for Andraaa » Messages posted by Andraaa
Am o zebra roz care de cateva zile are coada foarte ingusta si nu pare muscata. Pe laterale se vad ca niste rani (zgarieturi rosii) si are ca o basica alba pe o parte . Ce are ?
Am o zebra roz la care i s-a strans coada, e destul de ascutita. Din ce cauza ar putea fi ?
Multumesc . Acuma oare mai naste sau nu ? Au trecut cam 3 ore si nu mai naste . Mai are cateva puncte negre in burta . Cand o pot pune inapoi in acvariu ?
Pestele meu guppy a nascut. Cand m-am uitat azi in acvariu era un pui care inota la suprafata . Restu cred ca au fost mancati . Oare mai naste ? Ce sa ii dau la pui sa manance si dupa cat timp il pot pune in acvariul comunitar ? Dar pe mama cand sa o pun inapoi ?
Am separat-o pe mama si pe pui l-am pus singur in alta chestie .
Pe cine sa separ?
Azi cand m-am uitat in bol era un pui . CE SA FAC ??
http://imgur.com/1t30sN4

Este prima data cand am pesti,sunt foarte incepatoare!
http://imgur.com/V2qTVbB
cum se poate trimite o imagine ?
Pai am 3guppy, +2 zebre , +un sanitar +un melc
Nu stiu ce varsta are pestele . In acvariu mai am nisip, o scoica adevarata si o planta artificiala.
Am o femela guppy gravida si se vad ochii puilor in burta. Am cumparat-o de cateva zile si era asa de la magazin. Cam in cat timp naste si ce trebuie sa fac ? Cum imi dau seama ca o sa nasca?
Le dau fulgi , are filtru si aparat de oxigen, acvariul este rotund de 6 L .
De cateva zile un peste guppy nu mai mananca si cateodata se mai aseaza pe fundul acvariului sau pe filtrul de apa.Ce ar trebui sa fac?Si de ce nu mananca?

Forum Index » Profile for Andraaa » Messages posted by Andraaa
Go to: