[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lemon
Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon

De ce te mai chinuiesti sa lipesti lemnele daca le acoperi cu plante? Se vad doar capetele

Pregaurite, surub de inox si ai scapat de chin, daca nu iti iese cu lipiciul.
Faptul ca a rezistat atat, e chiar de laudat. Dragut Spartacus asta al tau.
Inseamna ca in apa ii placea.
Cica atunci cand o muti in pamant, trebuie timp de vreo 2 saptamani sa fie ud pamantul, ca sa faca mai usor trecerea la pamant, e alt sistem care ia din pamant.
Asa am citit si eu.
O sa plasez comanda, sa vedem minunea minunilor

Mersi, arata bine cum a crescut, trebuie sa ridic un pic mai sus proiectorul ala, inca vreo 20 cm, iar pe langa dracena aia sa mai incerc ceva plante, poate niste Monstera mai mica, ca e loc, sau Epiprenum.

Mai e niste Hoya acolo. Am incercat si cu Spatiphyllum, dar s-a topit.

Azi au ajuns 2 plante de Neptunia oleracea, astept sa se dezmeticeasca, sa vada unde e sus, unde e jos si le pun maine niste poze.
Am facut curatenie in filtru dupa aproximativ 1 an jumate.

Doar prefiltrul era murdar, in rest nu era cine stie ce, doar am clatit cosurile cu medii.

Acum, daca tot am umblat, ma mananca sa pun niste Purigen. Am vazut insa si o chestie care se cheama InstaPure, de la Invital, niste polonezi. Dpdv al instructiunilor, se foloseste la fel, chiar asociaza in descriere cu Purigen-ul, dar e la 1/2 pret.
https://www.raijucarii.ro/invital-instapure-250ml-p442799

Il vand cei de la RaiJucarii,ro, tot un site polonez. Aici am gasit atat Purigen-ul cat si Seachem Safe-ul mai ieftin ca pe nevertebrate.

Brandul are multe produse, dar nu am gasit recenzii cu privire la el.

A folosit cineva dintre noi produse de la INVITAL? Cum vi se par?
dan.pavelescu wrote:Plantele nu mai au BBA, BBA-ul are BBA.

Tare asta.

Cu africanii, daca faci alge, macar le manaca
Nu am judecat, intrebam doar cum s-ar vedea cu lumina albastra.
Eu unul nu m-am incumetat la apa sarata, nu m-as putea tine cu strictete de schimburi si dozaje, asa ca ma multumesc cu privitul, deocamdata.
Personal, imi place cum se vad coralii care au fluorescenta. Parerea mea de privitor.

Arata foarte bine, chiar daca e usor monocrom (alb/bej/crem). Cu lumina albastra este fluorescent?
Ce bine arata
Am acelasi filtru si aceeasi lampa la un acvariu cu Betta, de multi timp.
Lampa a fatat intre timp (a tinut vreo 3 ani), am pus alta la fel, filtrul merge in continuare.
Eu am umplut tot cu matrix si am pus burete doar deasupra, cativa cm , un volum de 3x3x2, sau ceva asemanator, sa faca si putina filtrare mecanica.
Ce e ala?
Se fac in curand 2 ani de la ultimul update.
In mare, e liniste, periodic mai scot Criptocoryna si moss si mai dau din ele.
O pereche de Lifalilii am in el acum, nici nu mai depun, nici nu mor... parca as face o schimbare, dar imi sunt dragi cum vin la geam, ca niste catei, mai ales masculul.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Subscriu, doar o tii sub control.
Trebuie doar o perioada de neglijare a bazinului si apare la loc.
Arata spectaculos Geophagus-ii. Pictati manual.
Frumos foc.
Imagine buna de wallpaper
Pacat ca s-a dezlipit.
Arata intr-un mare fel.
Spor la vanzare!
Asta e rau cand ai apa dura... Ca daca vrei sa creasca vreo planta, trebuie sa produci / cari apa.
Mult success cu el! Mie nu mi-au rezistat crevetii fara hrana.
Cat matrix ti-a intrat intr-un filtru?

Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Go to: